Tina's BLOG

ponedeljek, 5. december 2016

Belgrade and makeup

Ojla!


Tale post bi morala deliti z vami že včeraj, ampak mi ni zneslo ker mi je Blogger nekaj nagajal 😑
Zato pa mi je uspelo danes.. 

Napisala bom torej nekaj o makeup izdelkih ki si jih lahko videla že ko sem svoje nakupe delila z vami na insta storyju (če me še ne spremljaš me najdeš pod imenom @tinaapostolova)
V Beogradu sem nakupila nekaj zadevic, ki se jih pri nas ne da dobiti. No.. da se jih, ampak preko internetnega naročila :) Pri nas resnično pogrešam trgovine s kozmetiko kot so INGLOT, NYX, Sephora, MAC,… Vse to pa v Beogradu najdeš. Seveda se nisem mogla upreti dejstvu, da si ne bi ničesar kupila.

Najbolj sem si želela belega NYX liquid linerja, katerega sem tudi dobila, jeeej! (Kmalu bom na svojem page-u objavila post v katerem bom potrebovala model za makeup look, kateri bo vseboval prav ta bel eyeliner).

 Izredno dobri so tudi NYXovi pigmenti. Zakaj dobri? Pri nanosu sploh ne potrebuješ primerja ker se res lepo primejo na veko, so izredno pigmentirani, obstanejo pa čez cel dan. Nabrala sem jih v štirih barvah. En pigment je okrog 3€. Ker sem imela možnost, sem kupila tudi gel za obrvi katerega vse zelo hvalijo in tudi jaz ga moram pohvaliti! Tekstura je ravno dovolj gosta, pigmentiranost spet več kot odlična! Barvo sem zadela v nulo, obstojno pa še do naslednjega dne. Res se lepo posuši in sploh ni videti da je na obrveh dejansko gel. Če imaš možnost ga nujno preizkusi! Poleg teh zadev sem v NYXu kupila še dva lipglossa, korektor, ki je mimogrede tudi več kot odličen in highlighter. Pravzaprav bi vse zadevice ki sem jih kupila v NYXu ocenila z 9,10. Glede na to kako ugodne so cene, so izdelki res super, vredni vsakega centa.
(Takole je izgledalo testiranje izdelkov, najbrž tako izgleda pri vsaki ženski :D)
V INGLOTU sem kupila highlighter, ki me ni preveč prepričal.. Ko sem probala tester je bil veliko bolj pigmentiran. Poleg highlighterja, sem vzela še pigment, ki je res nor! Potegne na oranžno-rdečo barvo vmes pa so bleščice. Takoooooo lepa barva, dovolj je že čisto majhen nanos, bleščice noro lepe. Ostala sem brez besed.
No in nazadnje seveda še trepalnice, brez katerih ne gre :) Aurine sem že večkrat pohvalila, zato sem jih spet kupila. Prvič pa bom preizkusila tudi Ardellove. je katera uporabnica Ardellovih? Kako ste zadovoljne?
V eni izmed naslednjih objav razmišljam tudi, da bi vam napisala malo več o samem dopustu :) V katerem hotelu sva bivale, kje sva jedla, kam sva šle.. Te zanima? 

2 komentarja:

  1. Gorgeous post dear and I absolutely adore all the items you picked out, the pics are stunning is beautiful xx You will like to see more fashion from here.

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.