Tina's BLOG

sobota, 6. december 2014

New Year's Eve

Že veš kje boš pričakala prvo jutro v letu 2015? Mislim, da to ni takšen problem kakor to kaj boš imela oblečeno, kajne? :D No, vsaj jaz imam vedno težave s tem, ko grem nekam med ljudi s celo množico prijateljev, saj mislim, da želimo to noč vse blesteti :) 

Tokrat bi potrebovala bi malo vaše pomoči. Za silvestrovo sem si že naročila najlepšo ogrlico VANESSA s strani diamantko.si v kombinaciji črno-zelene barve. Ogrlica je res nekaj posebnega in želim si da ta še predvsem izstopa. Ker je res zelo razkošna in se lepo sveti, sem imela v mislih, da bi jo kombinirala s črno classy oprijeto obleko (nisem si še zamislila točne dolžine, do tal ali do kolen?). 
Moj make up bi bil čisto preprost a hkrati opazen, nude senčka, eyeliner in seveda zelo gosto namazane trepalnice, na ustnice pa bi si nanesla šminko v rdeči ali nude barvi. Težavo imam tudi z obutvijo? Kaj priporočate? Doma imam res preveč vsega, najbrž je v tem tudi problem, ker bi najraje obula kar vse kar paše zraven :D Da si boste lažje predstavljale vse skupaj, pa še nekaj fotografij, mogoče katera ve kje bi lahko dobila kaj podobnega. 


Zelo bom vesela vsakršnega mnenja in pomoči :)

8 komentarjev:

  1. mislim, da bi bila klasična črno obleka do kolen popolna:) ogrlica (ki je res čudovita) pa bi prišla do izraza. make-up pa takšen kot si napisala, z rdečo šminko. za obutev pa se mi zdi, da bi pasalo skoraj vse. mogoče kakšne petke v nude barvi. no karkoli boš izbrala, boš izgledala čudovito:) p.s. obožujem tvoj blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tut jst sm razmisljala da bi imela krilo v kombinaciji s topom al pa kr oblekco ( do kolen obvezno! ) neki taksnega kot je ta na zadnji fotki pa nude petke v spicko? :) mislm da bi blo top. Najlepsa hvala! <3

      Izbriši
  2. http://www.boohoo.com/.../new-in.../icat/new-in-dresses... na tej strani majo hude oblekce in niso drage maš vse vrste modelov :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se strinjam, sam najrajs bi kupla tko da bi lahko prej probala :/ Ce pa nebo druzga bom pa res kar preko spleta narocila :) hvala!

      Izbriši
  3. mislim, da bi popolnoma istopala z oblekico s prve slike v kombinaciji z nude petkami na špic in takim makeupom kot si ga opisala :) o frizuri si tudi že razmišljala? :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Jz osebno bi ti tudi glede na tvojo postavo priporočala nekaj takšnega kot je na zadnji slikci, vendar do kolen dolžino. Do tal se mi zdi da zna priti preveč elegantno. Pa kakšne hot nude petke zraven pa je d best :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi tale zadnja najbolj všeč. Vsekakor pa bo do kolen dolžina.Ja ane.. Se že vidim :P

      Izbriši
  5. Men je zadna slikica oziroma oblekca na zadnji fotki popolna! --> (seveda do kolen, kot si sama rekla)
    Ogrlica bi super pasala zraven (nenormalno mi je všeč! ) seveda pa še rdeča šminka, da ustnice iztopajo, ker imaš popolne ustnice ;)
    Izgledala boš pa tako ali tako prava lepotička, ti povem! :D
    P.s. Redno spremljam tvoj blog, tvoj profil na "mojbutik" in na fbju sm tut bolj kot ne samo na tvoji strani!
    Tina, we love u! you are the best!

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.