Tina's BLOG

sobota, 6. december 2014

my make up place

Živjo punce! Pozdravljene v moji sobici oz. začasnem prostoru kjer imam spravljeno vso kozmetiko in dodatke :) Današnja objavica bo malo bolj hitra in kratka, ker se bo moj prostor kmalu spremenil, zato ne mislim dvakrat dolgoveziti.. Nekaj sem slišala, da ima Božiček zame pripravljeno novo make up mizico, zato bom takrat vse bolj podrobno pofotkala in predstavila oz. v mislih imam narediti kar video room tour.
Združena imam dva predalnika, na katerih se nahaja eno večje ter eno manjše ogledalo in pa tisto kozmetiko, katero najbolj uporabljam, pa tudi čopiči, vatke, palčke, škarjice, pincete itd. :) Na zgornji fotki lahko opaziš tudi tisto DIY škatlo za kozmetiko, katero sem izdelala pred kratkim. V predalih imam spravljen tudi likalnik za lase, fen, krtače, šampon, maske in balzame za lase,.. Skratka vse ostalo :)
Nad predalnikoma imam dve polički, na katerih se nahajajo razne škatle, parfumi, vrečke.. V škatlah imam spravljene lake za nohte, razne ogrlice, zapestnice, ure,.. itd. Zraven predalnikov pa se nahaja predelna stena.
Tukaj ima svoj poseben kotiček kozmetika Soraya (na desni strani), katero vsakodnevno uporabljam in China Glaze lakci. Na nasprotni strani imam spravljene VS body spreje in losjone, ter olja za lase, v Alessandro škatli pa se skrivajo moji najljubši lakci (na žalost ne spravim vseh najljubših tja noter, zato so tudi še drugje po sobi).
 V tej predelni steni pa je tudi par predalnikov, v katerih imam nogavičke, nedrčke, kopalke.. V enem iz med njih pa še vso ostalo kozmetiko; od maslov za telo, do raznih šamponov in krem, kodralnik za lase,... in še veliko drugega :)

Tokrat naj bo to vse, pri naslednji objavi vas čakajo še podrobnosti kje kaj kupiti za boljšo organizacijo in kako si stvari organizirati. Takrat bo imelo ogledalo že tudi stranske luči in tudi bolj dostopno in urejeno mizico.




2 komentarja:

  1. Čudovit blog, zelo rada ga spremljam! Keep the good work :)
    Zanima pa me, kje si kupila tiste gležnarje, ki so na četrti sliki zgoraj? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Napisi se objavo al pa video tvojega new makeup room-a

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.