Tina's BLOG

torek, 26. junij 2018

Baby shower

Končno, mi je uspelo skupaj spraviti tudi objavo o baby showerju.


Na ta dogodek smo se pripravljale skoraj en mesec. Na koncu je vse skupaj izpadlo točno tako, kot smo si zamislile. Če ne celo še boljše. Z objavo ne bom dolgovezila, ampak bom prilepila par fotografij. Za vse informacije - kje kaj dobiti ipd. me lahko kontaktirate, se pa bom potrudila da vam naštejem že vse v tej objavi. Če kaj pozabim, pa sem na voljo.
Takole je izgledala mizica :) Ker naša nosečka nosi fantka, je tudi tema temu primerna torej v modri bavi. Gajbice na katerih so popsi in muffini (kateri so mimogrede delo Polone iz Celja - Polonine sladke skrivnosti, prav tako torta), servietke, vilice, krožnike, vaze v katerih so rožice, posodo za šampanjec posode za češnje in posodici za kokice smo nabavile v Tediju. Lesene črke, konfetke, srebrni prt, palčke za popse, okraske za mizo, balone in srebrne balone BOY smo dobile v kitajski trgovini. 
Tale podstavek za popse, nam je posodila kar Polona :)
 
Za pijačo je bilo tudi poskbljeno, poleg šampanjca in "pesonaliziranih" vod na dudo, smo pripravile tudi domač napitek iz bezga, limon in limete, katerega smo imele v sodu pri umivalniku, zato ga žal ni nikjer na fotkah.
Za darilo, smo nosečki podarile darilni bon za slikanje nosečke in potem še novorojenčka, velikega belega medvedka z baloni, body (na katerem so natisnjena naša imena) in hlačke, ter okvir, na katerega smo izrezale in obesile bodyje z našimi imeni za spomin :)
Kompletek body, hlačke in kapica so iz H&Ma.
Pa še ena fotka za na konec. Dvigalo je bilo pol ure samo najino z Dijano. Takole sva prenašali stvari. Opravičujeva se vsem stanovalcem, katero so ostali tisti dan brez "prevoza" :D
Jaz mislim, da nam je več kot uspelo.



1 komentar:

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.