Tina's BLOG

nedelja, 1. februar 2015

my hair care

Te zanima skrivnost popolne nege mojih las? 
Z dobrimi produkti in pravilno nego las lahko dosežemo božanske rezultate. Pred dobrim tednom sem začela z uporabo nove kozmetične linije pri nas z imenom Farmona. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1997 v Poljskem Krakovu, sedaj pa je prišla tudi v našo državico :) Sama sem najprej preizkusila Bamboo & Oils Hair Genic PRO izdelke za lase. Ker sem se nedavno nazaj spet barvala, oz. narastek, so moji lasje še toliko bolj potrebni profesionalne nege, čeprav jih že od prej res zelo negujem. 

Imam vse tri izdelke iz te linije: šampon za krepitev las, masko za krepitev las, ter sprej za zaščito suhih in poškodovanih las. Uporabljam jih v skupni kombinaciji. Šampon si normalno nanesem in zmasiram lasišče, sperem in nato dodam masko. V navodilih za uporabo pri maski, je zapisano da si jo lahko normalno nanesemo počakamo par minutk in speremo, ali pa nanesemo, lase zavijemo v brisačo in počakamo 15 minut ( sama uporabljam 2. opcijo za boljše rezultate ). Ko z las sperem masko, si sprej nanesem tako na mokre lase, kakor potem tudi na suhe ( v primeru da jih ravnam z ravnilcem -  zaradi zaščite pred vročino). Ne glede na uporabo vseh teh izdelkov pa še vedno prisegam na Kerastase in Orofluido elixir ter Lee Stafford Arganovo olje, katere pridno in redno uporabljam. Seveda ne vse na enkrat, pri vsakem pranju nanesem tistega ki mi je najprej pri roki. Za razčesavanje las uporabljam Tangle Teezer Aqua Splash (kateri naj bi bil namenjen mokrim lasem, sama pa ga uporabljam za mokre in suhe, odnese se odlično!)
Rezultati so bili vidni že pri prvi uporabi.
Vsi trije Farmona izdelki vsebujejo izvlečke bambusa, kompleks rastlinskih olj in hidroketatin. Njihov vonj je božanski. Linija je posebej posvečena suhim in poškodovanim lasem, ki dokazano krepijo in globinsko regenerirajo lase. Priporočajo jih tudi vsem, katere prekomerno uporabljate kodralnike, sušilce za lase, likalnik ali tiste katere imate barvane lase.

Sama sem ugotovila da so moji lasje zelo lahki in ''nelepljivi'' (prej so se mi tudi hitreje zmastili), in pa tudi zelo lepo se jih da razčesati. Šampon ima pumpico, tako da je zelo praktičen za nanos. Pri vseh treh pa je tudi količnsko vsega zelo veliko.

Nad novo znamko Farmona sem popolnoma navdušena in verjamem, da bo od sedaj najprej vedno na voljo v mojem kotičku za nego las. Priporočam vam, da za nego las in kože odštejete kakšen evro več in si res privoščite nekaj kar bo dejansko pomagalo, izdelke pa boste imele za kar nekaj časa. Razlika in rezultat med profesionalnimi in  drogerijskimi izdelki pa je res zelo očitna.
Vse izdelke najdeš na spodnjih povezavah:
Tangle Teezer: http://bit.ly/1D18k6D
Orofluido elixir: http://bit.ly/168byYP
Kerastase elixir: Jaz sem ga naročila na www.disim.si, trenutno ni na voljo.
Lee Stafford Arganovo olje: http://bit.ly/1sAqb0G

V kratkem bom preizkusila še kakšen izdelek podjetja Farmona. Upam da me bodo tudi ostali tako prepričali, seveda boste deležne moje ocene. 

4 komentarji:

  1. Ma si lepa wow o.O lahk vpr.katero barvo imas na laseh??

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene pa zanima katero barvo uporabljas ?

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene pa samo zanima na koliko dni si peres lase? Kr sem zacela dnevno z fitnessom in se mi zdi da mam ze takoj prvi dan po trningu grooozne lase :/ kako se ti soocas s tem kr vidim da si tudi aktivna :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Caw Tina!Jaz ti predlagam za fitnes rutini naredi.Kolikokrat na teden, vaje, z koliko kg utezmi...Itd..To bo najb bran post, verjemi mi:).Punce nimajo znanja..Ti si odlicen primer, da jim pokazes ;)Lp

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.