Tina's BLOG

sreda, 12. marec 2014

Shiseido KISS

Danes sem s prijateljico oz. tudi modno blogerko Klavdijo ali bolj znano kot Cherie, obiskala oddelek kozmetike v blagovnici Maxi v Ljubljani, kjer se je od 11.00 - 17.00 odvijal nagradni natečaj Shiseido KISS. Tam je bila Shiseidova ''stojnica'' kjer je bila predstavljena večina njihovih izdelkov, večina make up, ker se je tema seveda nanašala najbolj na to :) Preizkušale smo se lahko v vlogi ''mojstric ličenja'', na voljo pa so nam bile tudi izkušene vizažistke iz Shiseido team-a. Imela sem priložnost spoznati predstavnico Shiseidove kozmetike Tanjo Šumi, skupaj z nami pa se je razvajala tudi lastnica podjetja Manikira Andreja Merhar. Tudi sama sem se odločila, da se naličim in poskusim srečo v nagradni igri. Nagrade so bogaaaaaaaaaate, zmagovalka pa ne bo le ena, ampak kar tri! :)
Da ne bom preveč razglabljala, so spodaj fotografije, ki povedo več kot 1000 besed.

 PUNCE! Tiste, ki ste danes dogodek zamudile, se ga lahko udeležite tudi jutri 13.03.2014 ob isti uri kot danes.

https://www.facebook.com/events/650831841640990/?fref=ts


                                    











Kako lahko sodelujete?



12. in/ali 13.3.2014 pridete na oddelek kozmetike v blagovnico Maxi v Ljubljani med 11. in 17. uro, izberete Shiseido ličila, ki bi si jih želele uporabiti za svoj izviren, drzen in trendy make-up in se naličite. V pomoč vam bodo, tako z nasveti kot tudi z izbiro in nanosom naših izdelkov, izkušene vizažistke iz Shiseido team-a.


Na licu mesta vas bodo slikali in fotografijo, seveda z vašo privolitvijo, objavili na Facebook strani »Shiseido Slovenija«. Vaša naloga pa bo, da svojo fotografijo najdete, jo označite z vašim imenom (tag-ate) in se podate v boj za všečki. Kajti fotografija, ki jih bo zbrala največ, bo osvojila glavno nagrado, ki je KOMPLET LIČIL SHISEIDO v vrednosti 200,00€ !!!!!

Zmagovalke bodo kot že rečeno tri, nagrade pa naslednje :

1. mesto:

KOMPLET LIČIL SHISEIDO v vrednosti 200 €
Vsebuje: maskaro Full Definition, puder Sheer & Perfect foundation, rdečilo za ustnice Perfect Rouge, korektor s čopičem Sheer Eye Zone Corrector, kremno senčilo Shimmering Cream Eye colour ter senčilo za obrvi Eyebrow Styling Compact

2. mesto:

1x senčilo Shiseido Shimmering Cream Eye Colour + rdečilo za ustnice z intenzivnim sijajem Laquer Rouge v vrednosti 55 €

3. mesto:

1x sijaj za ustnice Shiseido Laquer Gloss + maskara Full Definition v vrednosti 50 €

Razglasitev zmagovalke bo objavljena dne 20.3.2014 na Facebook strani Shiseido Slovenija.

Za več informacij nam pišite v »inbox« na uradni Facebook strani Shiseido Slovenija.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.