Tina's BLOG

četrtek, 17. marec 2016

Makeupholic

Ok, tale objava danes bo malo daljša.. V njej ti bom predstavila vse nove pridobitve v zadnjem tednu. No, izjema je Carli Bybel paletka katero imam že nekaj časa, pa mi še ni uspelo narediti in pofotkati swatchev. 
Tole so vsi izdelki na kupu. Najprej se bom posvetila ravno paletki Carli Bybel, katera je obnorela svet. :) Nadvse uporabna paletka s 14 odtenki, 10 senčil za oči in 4 osvetljevalci. Paletka je cruelty free kar je že prvi velik plus! Vsi odtenki so neverjetno pigmentirani in obstojni. Nekaj senčk je mat nekaj pa shimmer, vse barve v paletki pa so direeeeekt zame ker imam rada bolj umirjene naravne tone in bolj naraven look. Swatche sem delala po vrsti, torej od zgornje vrste navzdol, od desne proti levi :)
Paletko dobiš že za smešnih $12,50 kar je približno 11,00€. Jaz sem jo naročila na uradni BH cosmetics stran, dobila pa sem jo v približno desetih dneh. 
Naslednja stvar katero sem si kar naenkrat zaželela in bila prepričana da mi bo všeč, je tale Mary Lou  Manizer osvetljevalec za lička hkrati pa senčka za oči. Na Youtubu sem ga že večkrat zasledila pri kakšni makeup vlogerki in zasledila same pohvale, zato sem rekla da mora biti moj! Dobiš ga pri Destination Pretty za 27,25€. Osvetljevalec je res neverjeten! Se mi zdi da ima lahko kremno/pudrasto sestavo. Zelo lepo se prime že ob prvem nanosu, pigmentacija je več kot odlična, da pa o samem rezultatu sploh ne govorim.. Embalaža je zelo luštna in priročna, na notranji strani je tudi ogledalce. 
Potem so tukaj slavni Catrice tekoči korektorji. Po tem, ko so nas obnoreli kremni korektorji kateri se lahko primerjajo z MACovimi, so pred kratkim na Catrice poličke prišli in verjetno tudi že pošli tudi te tekoči korektorji v treh odtenkih. 005 Light Natural, 010 Porcellain in 020 Light Beige. Sama sem kupila kar vse tri, da vam jih malo bolj približam. Uporabljamo jih za prekrivanje kolobarjev in raznih rdečic. So vodoodporni in izjeeeemno pigmentirani! Tudi njihova obstojnost je neverjetno dolga :) Sprobala sem ga sicer danes prvič, ampak medtem ko pišem tale post je še vedno na meni in takšen kot je bil pri nanosu. Nič grudic, gubic, itd. Dobiš ga v vseh Mullerjih in DMih po Sloveniji (če še je zaloga seveda), za samo 3,79€.

Prejšnji teden sem v Italiji zavila tudi v Kiko Milano trgovinico, seveda nisem mogla mimo :) Našla sem kar nekaj stvari, od raznih maskic do seveda šmink katerim se ne more upreti nobena ženska. Vzela sem dva odtenka in sicer Smart Lipstick 914, ter enega malo bolj živega Endless love lipstick 02 Dinky Magenta. Poleg šminkic sem si zraven vzela še svinčnik za ustnice v odtenku 711, kateri se odličo poda k šminki 914. 
 Prejšnji teden sem pri Click 2 Chick poleg Wet n Wild paletke trojčkov za obrvi zraven vzela še Wet n Wild šminko v odtenku Blind Date. Če grem po vrsti, si na belem listku sledijo takole od zgoraj navzdol:
- Wet n Wild Blind Date
Kiko Smart lipstick 914
Kiko endless love lipstick 02 Dinky Magenta (embalaža je za pojest luštna!)
in še zadnji je svinčnik za ustnice Smart pencil 711
Iskreno, mi je najbolj všeč KIKO Smrt Lipstick 914. Nevem, nekako sem še za bolj temne.. Čeprav vem da se že bliža pomlad, poletje.. Takrat bom pa izkoristila še ostali dve :)
Za konec pa še te super pudri! Waaaaw waw waw! Res neverjetno dobri, za samo 6€! Naročila sem jih iz čistega firbca, dobesedno.. Če kaj slediš moje objave najbrž veš da jih mam doma že celo goro.. Ampak ker pač vedno rada testiram, sem kupila še ta dva, na poti pa so že novi trije ker so me res presenetili! :) Njihovo pakiranje je res zanimivo. So pač v tubici, ok. Ko sem ju odprla, sta oba imela čez še tisti srebrni ovoj, katerega moraš prebosti. Veš tako kot pri zobni pasti recimo, ali pa pri barvi za lase :D Celo A4 papir je notri, tako kot pri barvah ko imaš zraven priložena navodila, ha hudo! :D Notri je itak reklama in priporočila še za miljon drugih njihovih izdelkov in celo navodilo kako kaj nanašati. Mogoče se sliši smešno, ampak komu sigurno pride prav.

Ok gremo k samem pudru.. Za tole fotko sem ga na roko nanela zeloooooo malo in v zelo tankem sloju. Saj se vidi kajne? Najprej je sama tekstura zelo trda in komaj sem ga spravila malo ven. Ko pa sem ga spravila na roko, sem ga z blazinicami prstov lepo razmzala in postal je takoooooo kremeeeeen, neverjetno! Kremen, z lahkoto sem ga razmazala, o pigmentaciji pa sploh nimam kaj razpravljati. TAKOOOOOO zelo pigmentiran in prekriven! WAAAAU, res nisem pričakovala kaj takega. Mislim da pudra podobnega temu še nisem imela. Nor nor in še enkrat noooor! Tako zelo dober, da sem si še isti dan ko sem prejela ta dva, naročila še tri nove :D Sigurna sem da bom vse porabila. Poleg pudrov sem si kupila tudi Dermacol primer, katerega pa iskreno še nisem preizkusila, ampak obljubim da ga bom v teh dneh. Dermacol izdelke najdeš tukaj klik - http://bit.ly/1UDEHRk
Ostalih izdelkov nisem preveč opisovala.. Pač navadne gobice, Essence maskara 1+1 (je še sploh sprobala nisem..) in iko hidratantna maska. Eno sem podarila tudi med moje bralke, ter huda Wet n Wild paletka, katero obožujem za nanos in oblikovanje pod obrvnim lokom. 

Ohhh šit, danes sem že tako utrujena, da sem komaj čakala da pridem do konca te objave. Zdajle nama grem naredit še za jest, fantu skuhat še za v službo (oh ta dieta), pod tuš in spat. Jutri je spet nov dan in spet dan za nova raziskovanja. So ti takšne objave všeč? Bi želela da še kakšno koristno stvar delim s teboj in zapišem v blog? :) No, zapiši v komentar. Se beremo jutri! 

Nočko!





4 komentarji:

  1. Super objava.upam,da ti uspe še sprobati nov puder od soraye.res me zanima,če je tako dober,kot ga reklamirajo.
    Lp.

    OdgovoriIzbriši
  2. 27 evrov za marrylou manizer jst ga dobim za 23€ iz nemcije hmm ... aampak ja itaak je thee bestt

    OdgovoriIzbriši
  3. Zivjo:) ker pravis da si narocala s strani bh cosmetics me zanima ce ves kako je s postnino in ali so kaksni dodatni stroski ali to lepo posljejo v slovenijo?
    Kiko sminke zgledajo super:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zdravo,

    tako kot ti uporabljam puder Bonjouris healthy mix, samo v odtenku 052. Zanima me, kateri Catrice korektor mi priporočaš? Vsi namreč zgledajo precej temne barve. Hvala za odgovor :-)

    Lp,
    Tina

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.