Tina's BLOG

petek, 4. marec 2016

SLIMTOX tea


Hejla punce!

 Evo končno sem spisala objavico za Slimtox čaje 😃 Piti sem ga začela 15. februarja pa do konca meseca. Naj najprej pojasnim za kaj sploh gre.. Naročila sem si 14 dnevni paket. V paketu dobiš dnevni in nočni čaj. Dnevni se pije vsak dan zjutra, nočnega pa spiješ vsak drugi večer. Vse sestavine so 100% naravne, brez dodatkov ali konzervansov in prav tako brez glutena.
SESTAVINE dnevnega Slimtox čaja: Oolong čaj, ingver, limonska trava, kardamom, kopriva, pomarančni olup, pegasti badelj


SESTAVINE nočnega Slimtox čaja: Rooibos, kamilica, listi sene, pasijonka, janež, grško seno, aroma vanilije
Njegov okus je osvežilen in blag. Jaz ga nisem sladkala ker se ga da spiti tudi brez sladkorja, če pa že svetujem kakšno žličko ali dve medu.

Jaz sem se iskreno odločila za pitje čaja samo zaradi enega razloga - razstrupljanje telesa, poleg tega pa me je pozitivno presenetil še z drugimi rezultati. Za hec sem si zmerila obseg trebuha ( ja vem da nimam trebušnih "oblog" ampak ko enkrat začneš s takšno kuro želiš videti rezultate ) pred začetkom in po koncu uporabe čajev. Obseg se mi je zmanjšal za 2cm :) Jeejj! Naj poudarim še to, da sem jedla normalno - držala se nisem nobenega jedilnika, je pa na strani Slimtox načrt prehrane katerega lahko dobite na vaš mail. Čaji so dodatek, ki pomagajo pri izgubi telesne teže in niso nadomestilo zdrave prehrane in vadbe.
Čaj psihično pomirja in pomaga tudi pri višji ravni energije. Zdi se mi da imam sedaj na treningih še večji zagon in energijo, pa tudi zaspana nisem več čez dan.. Načeloma sem v službi vedno zehala že okrog 11.00h, sedaj si pa vedno nekaj najdem in kar naprej bi nekaj delala :D Upam da se me bo to še nekaj časa držalo glede na to da sem kuro zaključila :)

Edina stvar, ki je bila recimo da malo negativna je ta, da sem ponoči hodila na stranišče ker sem imela kar naprej poln mehur :D Ampak ok, to potrjuje da pomaga pri hitrejši presnovi.

Dobila sem kaaaar nekaj pozitivnih sporočil in ocen tudi od mojih bralk za kar sem zelo vesela! :) Vse ki se odločate za to kuro vam jo maksimalno priporočam! Rada bi poudarila še to da uživanje Slimtox čaja odsvetujejo vsem osebam mlajšim od 12. let, nosečnicam in doječim mamicam.

Še nekaj informacij za nadaljno uporabo.. Pri raztrupljanju telesa s SLIMTOX čajem priporočamo, da se po 2 mesecih (oziroma dveh zaporednih 28 dnevnih paketih) uživanja čaja naredi premor, ki bo dolg vsaj 2 tedna. Po premoru lahko ponovno uporabljate naš čaj. Kljub temu ne priporočamo redne uporabe v daljšem časovnem obdobju, temveč samo občasno uživanje našega 14 dnevnega paketa.

Za vse, ki se boste odločile za Slimtox čaj pa ponujam še kodico za 10% popust pri nakupu - TINA10. Čaj lahko naročiš na tej povezavi ---> http://bit.ly/1L7wdAn

Upam da boste z rezultati zadovoljne tudi ve.

3 komentarji:

  1. Mene zanima ali mora biti obvezna vadba da se poznajo rezultati? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam kar nekaj bralk ki ne telovadijo in so opazile rezultat :) tko da pomoje ni obvezno..

      Izbriši
  2. zanima me ce to res deluje? pa ce deluje tudi na bol mocni postavi?

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.