Tina's BLOG

sobota, 21. marec 2015

Stylebox

Hejla punce! Evo končno sem prišla tudi do objave mojega 2. Styleboxa, katerega sem se res razveselila. Ta mesec mi ga je dostavljalec prinesel kar v službo, ker nisem mogla čakati da pridem domov :D Odprle smo ga kar skupaj s sodelavkami, ker je tudi njih zanimalo kaj me čaka v njem. Najprej niso vedele za kaj gre in kako lahko naročim in dobim paket če sploh ne vem kaj je v njem? Zato sem jim seveda razložila da je Stylebox škatla, v kateri vsak mesec prejmeš izdelke v vrednosti 100€, plačaš pa pravzaprav samo 25€ in dobiš stvari uporabne za vsakogar, nad čemer so bile navdušene. Ta mesec me je v škatli pričakalo:
Zelena kava Aura Herbals (redna cena 12€). Zrna niso zelena, tako se imenuje zato, ker niso prepražena ampak so zmleta takoj po sušenju. Pripravi se jo na enak način kot turško kavo. Sicer namenjena hujšanju, pravijo da pripomore tudi k dobremu počutju. Ker sama ne pijem kave, sem se odločila da jo uporabim za doma pripravljene maske za kožo :) Takoj ko naredim prvo masko, jo delim z vami. Seveda tudi pripravo. Morem reči da sem se kave v bistvu kar razveselila.  V paketku me je čakal tudi maser za glavo (redna cena cirka 3€). Enega sem si kupila že par let nazaj pa sem ga nato zgubila.. Ne vem niti kje se jih da še kupiti? Zato mi bo prišel prav! :D 

Dobila sem tudi zložljivo plastenko za vodo (redna cena cirka 1€?) - tega ni nikoli preveč, sploh recimo za kakšne daljše sprehode, ker se mi tisti veliki bidoni katere imam za v fitnes zdijo preveliki da bi jih s seboj vlačila naokrog. Dobila sem tudi dežni plašč s kapuco (redna cena cirka 2€?) Mislim da je za enkratno uporabo? No, mogoče ga tudi kdaj izkoristim. Zelooooo všeč so mi sponkice za nedrček! (redna cena 5€) Odliiiična rešitev za nošenje nedrčka pod tistimi majčkami brez naramnic, ki so zadaj narejene v X. Veš katere mislim? :D No tiste! Te sponkice res odlično skrijejo nedrček oz. naramnice nedrčka in moram priznati da sem se jih mogoče celo najbolj razveselila. No v boxu me je čakala še revija Ženski Svet, katero sem že v službi prelistala.. No ne samo jaz, še vse sodelavke zraven :D Dobila sem tudi tri vrednostne bone (za Modne ure 5€, POSH 10€ in Modne Torbice 10€) katere bom kar kmalu izkoristila pri novih kolekcijah. Mogoče bom kakšnega tudi podarila med vas, bi te zanimalo? hmmmm :) No in pa še zadnja stvar katere sem se res zeloooo razveselila saj gre za nego kože oz. kozmetiko, 3-delni sez zeliščnih izdelkov in torej, konjski gel z dodatkom čilija! (redna cena 9,95€) Toooooooop zadeva po fitnesu! Fant je takoj ko ga je videl rekel da bo to njegovo, pa sem rekla da ne bo šlo :D Lahko si ga deliva, vsekakor pa ne bo samo njegov. Ker vsebuje čili, ta gel greje in ne hladi. Res je najboljša stvar kar si jo lahko želiš po napornem treningu za utrujene mišice. Naslednja je bila krema Makedamija z Glicerinom (redna cena 4,30€). Uporablja se za nego suhih in srbečih rok, ravno to sem potrebovala! Zaradi razkužila v službi me roke pošteno srbijo :( tako da smo tudi kremico takoj odprle in jo preizkusile, sodelavkam je bila zeloooo všeč in prav tako meni. Prav čutiš tisto hranilno moč in svežino kreme :) Dobila pa sem še kremo alpska zelišča (redna cena 7,95) katere pa iskreno še nisem preizkusila. Namenjena pa je dnevni negi kože, vlaži in ohranja kožo mladostno, hladilni učinek, priporoča se športni masaži, deluje protibolečinsko (mišice, sklepi). Moram jo kar hitro preizkusiti.
No, to je to :) Meni je bil paket ta mesec res zelo všeč, ker so vsi izdelki takšni katere vem da bom uporabljala oz. izkoristila in se mi ne zdi predrag glede na redne cene izdelkov.

Če bi tudi ti želela prejemati StyleBox, ga lahko naročiš tukaj : www.stylebox.si


1 komentar:

  1. tale flaska Vapur (ce je original, kar mislim da je) stane pa kar 10e + :) to je oz se bo pravi hit :)

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.