Tina's BLOG

nedelja, 30. november 2014

Striplac! is the right answer

Pozdravljene damice. 

Ste že slišale za Striplac? Jaz sem to zadevo prvič preizkusila pred enim tednom :) Odločila sem se za njegovo uporabo, ker zaradi mojega dela žal ne smem imeti več dolgih nohtov in tudi ne namazanih z vsakršno barvo. Tudi če imam namazane samo s prozornim lakom ali z bež barvo, mi razkužilo zelo izsuši nohtno povrhnjico in seveda zelo grdo odkruši lak.. Pri Striplacu pa je to popolnoma drugače. No pa naj razložim.. Alessandrovi peel-off lakci, so obstojni do 10 dni, ves čas izgledajo kot bi bili pravkar namazani, zelo sijoči in ne potrebujejo nikakršnega topila za odstranjevanje. Ko se naveličaš barve, si ga preprosto samo odstraniš oz. odluščiš z nohta, po odstranitvi pa je naraven noht popolnoma zdrav in nepoškodovan, oz. nasprotno - noht zaščiti in okrepi. 
V Starter kitu sem dobila vse potrebno za izdelavo; LED lučko, potiskač kožice, večnamensko pilico (4 v 1), čistilne blazinice, korekturni svinčnik, peel off aktivator, lak 2 v 1 Twin coat in barvni lak (kasneje si jih seveda lahko dokupiš še v željenem odtenku), zraven pa so dodana še navodila za uporabo. Sama bom šla kar na hitro čez navodila, ker se mi zdi brez smiselno, da vam ''prepisujem'' ker je notri vse potrebno napisano.

Če se boš odločila za uporabo Starter kita, pa si pred tem imela gelirane nohte, ti svetujem, da poskrbiš, da bo tvoj celoten noht popolnoma naraven, brez kakršnihkoli gelov. Najprej si oblikuj noht, oz. obliko. Za tem potisni kožico in jo odstrani z nohta. Očisti površino nohta, z blazinicami katere so priložene. 

1. Nanesi tanko plast Twin coata na površino naravnega nohta (pazi da ne premažeš čez kožico, ker stabilnost ni zagotovljena.) Če ti gre kaj laka čez, ga samo previdno odstrani s priloženim svinčnikom. Lak utrdiš v LED lučki, 60sec (najprej 4 prste, palec pa posebej). Lučka se samodejno ugasne, nato čez twin coat naneseš Striplac barvo. Ponovimo isti postopek z LED lučko kot prej. Ko se lučka ugasne ŠE ENKRAT čez nanesemo twin coat, plast naj bo tanka. Na koncu vse nohte še enkrat obrišemo s priloženimi čistilnimi blazinicami in že si končala :) Sama čez nanesem še Alessandrov Coco Mango nail butter.

Ko se odločiš da Striplac odstraniš ali zamenjaš barvo, ga enostavno odluščiš. Če si dovolj spretna, se ti bo odstranila cela barvna površina na enkrat :) Samo malo ga moraš načeti. 

Pa še nekaj informacij:

Kaj narediti v primeru, da se Striplac ne odlušči dobro?
Stabilnost Striplaca se lahko izboljša z vsakim novim lakiranjem, ker je naraven noht zaščiten. Olje in maščoba se več ne oprijemata naravne nohtne podlage. Noht postaja suh in krušljiv. Prosimo, držite se sledečih navodil pri uporabi Striplaca:
Pred vsakim nanosom Striplaca pripravite nohtno površino z nežno večnamensko pilico, do gladke površine. To omogoči, da se Striplac lažje odstranjuje.
Majhni keratinski delčki se odluščijo z nohta ob odstranjevanje Striplaca. V tem primeru nujno uporabite Peel off aktivator in šele nato odstranite Striplac. Svetujemo, da z večnamensko pilico polirate noht do popolnoma gladke površine pred vsakim novim lakiranjem.
Stabilnost in peel-off odstranjevanje je odvisno od tipa nohtov. 
V določenih primerih, kot so umetni nohti se Striplac ne odstrani enostavno in ostaja stabilen izjemno dolgo. V tem primeru uporabljajte Peel off aktivator. Nikakor barvnega laka ne odstranjujte na silo! Če vam odstranitev ni popolnoma uspela, vas prosimo, da pokličite za strokovno pomoč Striplac strokovnjake.

Kaj narediti v primeru, da se Striplac ne odlušči dobro?Kaj narediti, če Striplac ne zdrži prav dolgo?
Stabilnost Striplac sistema je izjemno odvisna od teksture in kvalitete naravnih nohtov, včasih tudi od uporabe določenih medicinskih preparatov. Bolj kot so suhi naravni nohti, daljša je stabilnost in boljši oprijem. Na mastnih in tankih naravnih nohtih je oprijem slabši in stabilnost krajša. Če se v kratkem času pojavi odstopanje laka na posameznih nohtih, svetujemo ponovno lakiranje le teh. Ne odstranjujte lakiranje na vseh nohtih, če ni potrebe. Glavni razlog, da lakiranje odstopi prekmalu so napake pri postopku lakiranja: Striplac ali Twin Coat sta bila lakirana predebelo ali preko kože. Nohti s preveč gladko ali mastno površino morajo biti matirani z večnamensko pilico – korak 2 pred pričetkom lakiranja, da lak optimalno oprime.

Kaj storiti, če kaže, da je naraven noht poškodovan od Striplac lakiranja? 
S Striplac lakiranjem naravni noht deluje debelejše, površina naravnega nohta je krepkejša. Ko Striplac odstranimo, je noht brez tega zaščitnega sloja in deluje tanko (kar seveda ni res).Takrat svetujemo, da nanesete tanko plast Twin Coat laka, kot zaščitni sloj, tudi če noht ne lakirate še z barvo. Ob daljši zaporedni uporabi Striplac sistema svetujemo, da kratko obdobje nohtov ne lakirate. Tako se naravna nohtna plošča 
ponovno obnovi in namasti. Zato svetujemo, da vzporedno z uporabo Striplac sistema uporabljate negovalne proizvode Alessandro linije.

Za vse, ki se boste odločile za nakup pa imam še eno posebno super novičko! In sicer, nudim vam -20% na ves Striplac, katera traja en teden! Torej do 07.11.2014. Miklavž je letos zelo priden :) Velja pa s kodo : Tinastriplac20.

Vesela bom vsakega mnenja in ocene tistih, katere ga že imate in tudi tistih, katere si ga boste podarile za letošnje praznike, ali pa kar tako - za razvajanje in dobro vaših nohtkov :)

Celoten Starter Kit pa dobiš tukaj : ---> http://bit.ly/1tBNfa6 <---

3 komentarji:

  1. Poskušam uporabit Miklavžev radodarni popust, pa ne gre,,,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Popust se vpiše v komentar pri naročilu. Pri e-kozmetiki žal še nimajo tistega posebej okvirčka za naročilo, zato potem znesek ročno znižajo :) Se opravičujem ker tega nisem napisala v post.

      Izbriši
  2. ali je to primerno za pogrižene nohte ? zelo pogrižene :) ? ti jih kaj otrdi da si potem nebi grizla svojih ? :) hvala

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.