Tina's BLOG

nedelja, 2. november 2014

Dashbox

Si že slišala za Dashbox? To je novi način preizkušanja kozmetike. Gre za ''kozmetično škatlo'' katero na dom prejmeš enkrat mesečno. V njej boš našla 4-5 kozmetičnih proizvodov, kateri ti bodo kot pisani na kožo (če boš seveda ob prijavi izpolnila svoj lepotni profil). V kolikor ti izdelki ustrezajo, si jih kasneje lahko tudi naročiš v Dashbox spletni trgovini, kjer najdeš full size proizvode. Namenjen je prav vsem! :) Mesečna naročnina je 10€, lahko pa se naročiš tudi na 3, 6 ali 12 mesečni Dashbox - v tem primeru je poštnina brezplačna. Mesečno običajno izidejo 4 različice Dashboxov, ker gre za pošiljanje targetiranih izdelkov. 

Ta mesec so me v mojem Dashboxu čakali naslednji produkti: 
L'erbolario mini kit
Anaya krema za obraz
Ten energijska krema za obraz ali krema za telo proti celulitu
Eye Majic senčilo za veke
Aroma Herbal organsko maslo Mango

Naj kar začnem z L'erbolario mini kitom.
V setu sem dobila Effetto Reale hranljivi šampon in balzam za suhe lase, obnovitveni serum za lase in Fiore Dell' Onda kremo za telo. Če sem iskrena, sem najprej posegla po teh izdelkih čeprav niso full size, ampak ravno iz tega razloga, ker so spet namenjeni negi las (s tem sem postala že rahlo obsedena), ta linija pa je izdelana še za posebej poškodovane in kemično obdelane lase. Pri prvem pranju sem uporabila samo šampon in balzam. Oba vsebujeta aminokisline matičnega mlečka s hibiskusom, kateri lase hrani in krepi. Šampon sem na mokre lase nanesla dvakrat za boljši rezultat, kasneje pa še manjšo količino balzama. Po tem sem na lase nanesla še moj najljubši Kerastase elixir, lase zavila v brisačo za 15 min (tako kot počnem vedno) in jih pustila da se posušijo. Moji lasje so bili res mehki. Ko so se dokončno posušili, sem si nanesla še obnovitveni serum (z aminokislinami matičnega mlečka in oljem babassu. Preprečuje in zmanjšuje lomljenje konic.) Pravzaprav ne vem kakšen bi bil učinek pri dolgotrajni uporabi teh izdelkov, ker sem vse tri proizvode uporabljala samo enkrat (testerji), ampak pri prvi uporabi sem čutila da so lasje bolj mehki in nahranjeni. Postopek bi mogla ponoviti večkrat, da bi vam lahko zapisala pravo oceno. Skratka, razočaranja ni bilo :)
Fiore Dell' Onda krema za telo pa je božaaaaanska! Najprej me je prevzel njen vonj, kateri te takoj spomni in z mislimi popelje na morje :D Krema je obogatena s številnimi rastlinskimi učinkovinami. Ob nanosu se takoj vpije v kožo in jo osveži ter zmehča. Všeč mi je ker vonj še dolgo ostane na koži. 

Anaya krema za obraz.
 Nanesla sem jo pred spanjem. Namenjena je zunanji in globinski negi občutljive kože. Priporočam vsem, katere imate težave s problemtatično koo (akne, rdeči madeži, po depilaciji ali britju,..) Po enkratni uporabi žal ne morem podati realne ocene, mi pa ustreza in po uporabi je bila moja koža bolj gladka.

Ten energijska krema za obraz, agenergy.
Prvi vtis po uporabi izredno vlažilna in hranilna krema. Nanesla sem jo štirikrat in ugotovila da mi ustreza. Vlaži in neguje kožo in pomaga preprečiti in zmanjšati mikro-gube.
Ten nocell krema za oblikovanje oz. proti celulitu. Tudi to kremo sem nanesla samo enkrat, tako da neke realne ocene žal ne morem podati.

Eye Majic senčilo za veke. 
Zanj sem slišala že prej, ampak me ni nikoli tako vleklo da bi si ga naročila in preizkusila, ker kot veste nisem neka ljubiteljica pacanja po očeh :D Pri meni lahko vedno zaslediš samo eyeliner in maskaro. V bistvu je bolj problem čas in potem brisanje te packarije. No, tokrat pa sem lahko prvič preizkusila eye majic. Malo sem si pomagala z youtube-om, ker ga pač še nikoli nisem uporabljala. Senčka je lepo razporejena na mehko podlago, katera se lepo uleže na tvojo veko. Njegov nanos je res enostaven in nikjer ni nobenih packarij (le previdna in natančna moraš biti). No, na začetku sem za uporabo eye majic potrebovala nekoliko vaje.. V tem setu najdemo 5 aplikatorjev, kar je super za vajo :D Vse skupaj imaš končano v 4 sekundah. Ko boš vzela aplikator iz seta, bodi previdna da ga primeš na koncu in ne pritiskaj na senčilo ko je še zaprto, ker se bo vse skupaj odtisnilo na folijo. Veko privzdigneš, eye majic pritisneš in potegneš. Zelo kmalu bom posnela še tutorial, da bom pokazala da je nanos zares enostaven. Za vse tiste, ki niste najbolj podučene z nanosom senčk, nimate časa in ne marate packarije. Pa še pigmentiranost je res nora! Na voljo pa je več odtenkov.

Aroma Herbal Mango organsko maslo.
No tega pa sem se najbolj razveselila! Sem ljubiteljica masel in vonja manga! Tako da tole so res zadeli v nulo! :D Embalaža je popolnoma klasična in res priročna, shraniš jo lahko povsod :) Maslo se priporoča za zelo suho in suho kožo, zmanjšanje brazgotin in gub, za vlaženje in mehčanje trde kože na komolcih in stopalih, preprečitev strij med nosečnostjo, preprečitev izsušitve kože v hladnem vremenu, blažitev pikov žuželk in seveda za izredno negovano in mehko kožo. Pridobljeno je iz jedra mangove koščice in je res najbolj mastno in naravno rastlinsko eksotično maslo. Vsebuje veliko vitaminov, predvsem E in stearinske kisline ( mehčalno-vlažilni učinek na kožo, preprečuje nastanek gub, vrača elastičnost).

No tako, tole so bila moja mnenja oktoberskega Dashboxa. Mislim da cena 10€ za tale mesečni paket res ni visoka, ker gledano na cene, katere priložijo zraven v paketku vse skupaj pride še več. Nikakor ne pozabimo tudi na embalažo oz. škatlo in tisk, katera najbrž tudi ni ravno poceni.
Če še nisi naročnica Dashboxa, pa bi to želela postati, se lahko naročiš tukaj : http://www.dashbox.si/
Vse izdelke, katere boš preizkusila, lahko kasneje tudi naročiš v Dashbox trgovinici : http://www.dashbox.si/trgovina.html

1 komentar:

  1. Super, končno v Sloveniji, vredno preizkusiti! Tudi jaz sem naročena, upam, da bo vedno več ličil v DashBoxu.

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.