Tina's BLOG

sobota, 1. november 2014

Steamcream

Danes pa nekaj več o tej naravni in ročno narejeni kremici. 

Uporabljam jo že kar nekaj časa, mislim da približno kakšen mesec. Najprej naj povem da je primerna za vse tipe kože. Narejena iz naravnih veganskih in svežih visoko kakovostnih sestavin, katere povezujejo s pomočjo pare, torej čiste vode, segrete pod pritiskom nad 100°C, zaradi tega sestavine ostanejo čiste in učinkovite, krema pa gladka, učinkovita in lahka. Je zelo vlažilna in se hitro vpije v kožo, zato je tudi njen učinek hitrejši. Priporočam jo vsem, katere imate težave z mastnim leskom na koži (preverjeno ampak ne na meni), ker ga res lepo odpravi. Sama je sicer nisem uporabljala na obrazu, ker mi vonj sivke ni ravno najljubši, zato ga tudi ne morem imeti v bližini nosu in pa ker ne želim mešati in vedno znova na obraz nanašati neko novo kozmetiko, ker za enkrat uporabljam Sorayino kozmetiko za obraz, Steamcream pa uporabljam za nego rok in telesa. Vsebuje vitamin E, kateri pomlajuje kožo. Ni mastna, ne draži kože zato je primerna tudi za tiste najbolj občutljive - TUDI ZA DOJENČKE! :) 

Všeč mi je to, da je shranjena v aluminijasti embalaži, katera je primerna za reciklažo. Pohvalijo se lahko tudi s tem, da je vsaka embalaža unikatna, vsake 2 meseca pa se njena zunanjost oz. motiv embalaže spremeni. Po uporabi pa jo lahko tudi uporabimo za shranjevanje npr. kakšnega nakita. Krema je po odprtju uporabna 6 mesecev.

Pa še glavne sestavine:
OVES Je nežen in pomirja kožo, zato je primeren tudi za najbolj občutljivo kožo. Oves je vir kalcija, železa in vitamina B1.  Vsebuje tudi avenantramide, vrsto antibiotika, ki ga proizvaja rastlina. Deluje kot antioksidant in pomirja kožo. Kozmetični in medicinski pripravki iz ovsa in izvlečkov ovsa so se izkazali kot protivnetni, sprostijo srbečo kožo, pomirijo razdraženo kožo in pomagajo pri alergičnih reakcijah. MANDLJEVO OLJE pridobivajo iz sladkih mandljev v več različnih oblikah. Semena strejo in iz njih iztisnejo olje, ki je srednje težko, neodišavljeno in čudovito za kožo. Deluje blažilno in hranilno. Mehča kožo, se zlahka vpije vanjo in ni mastno. Koža je svilnato mehka. Vsebuje visok nivo vitamina E, ki obnavlja kožo. GLICERIN je pridobljen iz olja palmovcev. Glicerin je tradicionalna kozmetična sestavina, ki je varna in učinkovita. Uporablja se tudi v prehranski in farmcevtski industriji. SIVKA uravnoteži kožo, jo pomirja in deluje blažilno. Njene antiseptične lastnosti brišejo rdečico inpreprečujejo mastni lesk kože. Lahko pomaga tudi pri zdravljenju kože in ima aroma terapevtski učinek. ROŽNA VODA IZ ORANŽEVCA je narejena iz izbranega eteričnega olja, pridobljenega iz belih cvetov sladkega oranževca. Izboljša prožnost kože, zato je odlična za suho in zrelo kožo. Izboljša počutje in videz kože. KAKAVOVO MASLO je narejeno iz praženih kakavovih zrn je enakega izvora kot kakavovo maslo za najboljšo čokolado. Namesto da ga jemo, to naravno maslo nanesemo na kožo, zato da postane prožna in mehka. ORGANSKO JOJOBINO OLJE stiskajo iz oreščkov jojobe. Po strukturi je zelo podobno naravnim oljem, ki so v koži. Je nežno, učinkovito in deluje kot kolagen. Obnovi prožnost kože in briše fine linije. Jojobino olje je organsko hladno stiskano olje in prihaja iz Argentine s sledljivim izvorom. DIŠAVE – Steam Cream krema je odišavljena z mešanico naravnih eteričnih olj in čistih cvetov, ki pomirjajo in so prijazni do kože. Tudi dišijo zapeljivo. KONZERVANSI - uporabljena je najmanjša možna količina najbolj varnih konzervansov. Nekaj jih je potrebno uporabiti, ker bi bila sicer krema uporabna samo nekaj tednov. To so konzervansi, ki jih najdemo v jabolkah in borovnicah. Ker kreme proizvajajo v majhnih serijah, je količina le-teh res majhna.

Če pa vas zanima še kakšna informacija več, pa preverite tukaj : http://bit.ly/1xLsY5I 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.