Tina's BLOG

torek, 9. september 2014

velvet skin care

Moram priznati, da ste me danes res presenetile s takšnim odzivom, ko sem vprašala koliko nege posvetite svoji koži. (Glede na to da je bila ura še kar jutranja, sem pričakovala precej manj odziva.) Me veseli, da ste za takšne teme tako zelo zainteresirane in ne zanemarjate kože oz. iščete še dodatne namige kako jo čimbolj negovati in zaščititi. Mislim, da se bo sedaj kar večkrat na mojem blogu znašel kakšen post o sami negi kože, las,... No pa da začnem z bistvom. 

Vsekakor je prva stvar ki je zelo pomembna (čeprav na začetku ko se še privajaš mogoče zelo nadležna) da si obrazno kožo vsak dan očistimo dvakrat!!!
 
Torej zjutraj ko vstanemo, ter zvečer pred spanjem. Meni je že prišlo lepo v navado in s tem nimam problemov. Zvečer si jo najraje umijem kar z milom in vodo, da ga lepo namilim in res umijem kot je treba, nato ga še očistim z vatico in čistilnim tonikom, na koncu pa si nanesem vlažilno kremo. Na začetku se mi je zdelo da mi vse skupaj porabi kar nekaj časa, ampak ko se navadiš to ni več problem. Zjutraj vajo ponovim, ampak tako da si obraz umijem samo z vodo, še enkrat očistim s tonikom (priznam da včasih ta korak s tonikom tudi izpustim, če se mi zelo mudi), nato pa če imam namen nanašati ličila začnem z zaščito in torej primer ter silikon, v nasprotnem primeru pa nanesem samo vlažilno kremo. Nikoli še nisem uporabljala silikonske podlage za ličila. Niti se mi ni sanjalo kako naj bi to izgledalo.. Sicer Sorayine izdelke uporabljam že od Maja in popolnoma vsak me je do sedaj prepričal. Soraya je edina obrazna kozmetika kateri 100% zaupam in je ne menjam za nobeno drugo znamko več. Pa še cenovno je ZELO ugodna, glede na to kako neverjetna je njena kvaliteta. Vseeno pa sem bila glede tega silikona negotova.. Ko sem dobila Sorayin silikon, sem bila na začetku kar malo v dvomih, če bi ga sploh preizkusila in uporabljala, ker sem si predstavljala, da bo moja koža po nanosu mogoče lepljiva? Da se silikon ne bo posušil in bo vse skupaj le ena packarija?.. Daleč od tega! Prvič sem ga nanesla pred dvema tednoma in od takrat ne grem nikamor več brez njega! Embalaža je zelo praktična. Silikon se lepo iztisne preko pumpice, tekstura je zelo lepo mazljiva! Je prozoren in zelo mehak.. Všeč mi je ker je dovolj gost da ne teče povsod okrog, ravno pravšnji da obstane na prstih/roki do uporabe. Ko ga razmažeš, TAKOJ (ja, že ob prvi uporabi) čutiš NEVERJETNO žametno mehko in gladko kožo (temu takšen tudi moj naslov objave) in čezenj lahko takoj nanašaš puder, ker se v trenutku posuši! Res ne morem preko tega, da najprej ne bi omenila to. Sama silikonsko podlago uporabljam v kombinaciji s Soraya kremno podlago za ličila oz. primer, čez pa nanesem silikon, da svojo kožo popolnoma pripravim na ličenje. Koža je po nanosu odporna na dotike in znojenja, zagotavlja enostaven nanos ličil tako tekočega kot suhega pudra. Kožo ščiti pred zunanjimi vplivi in skrbi za dolgo obstojnost ličil. Sicer je namenjena predvsem tistim, ki imajo probleme s suho kožo, ker skrbi za primeren nivo vlažnosti skozi ves dan in je brez vonja, uporabljajo jo pa lahko tudi vsi ostali - preverjeno. Ta linija kozmetike, je namenjena tudi profesionalnim igralcem, zato bodo ličila obstojna cel dan. Velikokrat si ga nanesem na kožo kar tako, tudi če nimam namena nanašati ličil, prav zaradi tega, ker je moja koža po nanosu perfektna. Silikon bi ocenila s 5. No oziroma kar celo Soraya znamko, ker kot sem že omenila me je še vsakič do sedaj pustila brez besed. In še enkrat - ne menjam jo za nobeno drugo znamko!!! Pa mi lahko predlagate karkoli, moje mnenje se ne bo spremenilo! ;) 
Ne zdi se mi fer, da so nekateri kozmetični izdelki tako nabiti s cenami in to samo zato, ker je pač neka "wanna be huda znamka". Če že odšteješ tako veliko denarja za nek izdelek, pričakuješ tudi obljubljen učinek.. Največkrat pa je to žal le "nakladanje", plačaš pa v bistvu samo ime znamke in ne vsebino!! Zato punce prosim, pred nakupom se ustrezno pozanimajte o učinkovitosti izdelka. In upam da veste da realnega mnenja ne boste dobile od vseh prodajalk.. Malo je iskrenih. Ne kupujte nekaj samo zato, ker je cena tako visoka in ker je izdelek od neke svetovno znane firme.. Na internetnih portalih je veliko realnih ocen katere zapisujejo zadovoljne/nezadovoljne uporabnice..  Naj še omenim, da so vsi izdelki, katere uporabljam za higieno, zaščito, vlaženje obraza.. znamke Soraya! Spodaj boste našle povezave do vseh mojih izdelkov, če katero zanima nakup. Vsekakor pa toplooooo priporočam nakup vsaj primerja ter silikonske podlage. Obljubim da boste zadovoljne :)

Tisti, ki Sorayine izdelke že uporabljate, najbrž veste da so vsi njihovi izdelki res 1A! Vsi tisti, ki pa še niste preizkusile nobenega izdelka, vam vsekakor priporočam, da najprej preizkusite izdelek, katerega boste lahko preizkusile na obrazu, ker so rezultati vidni že po prvi uporabi oz. prvem nanosu. Poleg tega, pa vam zaposleni po želji zelo natančno svetujejo pri izbiri izdelkov preko maila.

Silikon dobiš tukaj : http://bit.ly/1nFzg1l
Primer : http://bit.ly/1BoMM1B
Vlažilna krema : http://bit.ly/1p1yuv0
Tonik : http://bit.ly/1qzPOwP
Krema za odstranjevanje ličil za suho kožo : http://bit.ly/1waemzt (kremo sem šele začela uporabljati, tako da bom z oceno še malo počakala)

 vse ostale izdelke pa si oglej na www.soraya.si.
 Izdelki niso testirani na živalih.

14 komentarjev:

  1. Bom poskusila s temle silikonom in primerjem ker imam sama suho kožo, upam da bo super, ker namreč z body diet pri Sorayi nisem bila zadovoljna, sploh pa cena 14eur, na PL strani sem ga potem dobila za 5eur, ampak ok, to je druga zgodba.
    Uglaunem, u kratkem opravim nakup ker me res zanima če je res tok super :) Tale soft remover pa že imam in mi je super, ko ga uporabljam vsak večer za odstranit ostanke pudra, še posebej na predelu oči - obrvi, kjer puder rad ostane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vsekakor priporočam! Ja glede body diet ti pa iz svojih izkušenj žal ne znam nič kaj povedati, zato sem pa tudi napisala da priporočam nakup izdelkov za obrazno kožo :) Ker s temi pa imam izkušnje in sem res res res zadovoljna! :) Sporoči kakšen se ti bo zdel po uporabi! :)

      Izbriši
  2. Objavica je sicer super, sem pa zasledila eno napačno mnenje/trditev glede tonika - tonik v osnovi ni namenjen očiščenju kože, ima popolnoma druge "naloge". :)
    Sicer pa mi je všeč, da napišeš o produktu malo več in da si bralci znamo predstavljati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajda hvala za komentar :) No ta naj bi bil namenjen nežnem čiščenju nečistoč z obraza :) Vsaj tako piše.. Zato ga pa tudi uporabljam po tem ko si obraz najprej umijem z milom in vodo. Je pa seveda namenjen tudi vlaženju kože in pomiritev.

      Izbriši
  3. Ful dobr napisano jz sm ze slisala za te silikone ampak sem tudi dobila informacije da so zelo dragi zato jih nikoli nisem poskusila tako da se z pudri sploh ne mazem ker imam suho kozo in pride prevec do izraza sem pa ze probala tudi z raznimi pudri in ni bilo nobenega pozitivnega efekta tako da me zanima a se da dobit pri ponudniku kak tester da spet ne zapravljam denarja po nepotrebnem verjamem pa cisto da tebi odgovarja in da je odlicen ampak koze se zelo razlikujejo hvala za tvoj odg

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala! No glede testerjev ti zal ne bi znala povedati, lahko pa se pozanimam in sporocim. Sicer pa je ta silikon namenjen prav suhi kozi tako da pomojem ne bi smela imeti problemov.. :) je pa res ce ga se nisi sprobala tezko recem, no do sedaj so bile sicer vse zadovoljne.. Javim glede testerja! :) malenkost

      Izbriši
    2. Kaksen vrstni red uporabljas pri nanasanju pred licenjem...najprej primer nato silikon ali obratno...je dovolj samo en ali drug ?

      Izbriši
    3. Zivjo. Jaz najprej uporabim primer, cez pa nanesem silikonsko podlago. Samo silikona brez primerja sicer se nisem testirala kako se obnese pri nanosu licil, sem pa testirala samo primer preden sem zacela z uporabo silikona in je ucinek zelo podoben, razlike je le v tem da primer vlazi kozo, silikon pa poskrbi za pravilen nivo vlaznosti.. Silikon tudi poskrbi za opticno prekritje gubic (ceprav jih jaz se nimam, mi pa vseeno zakrije kaksno nepravilnost). Oba izdelka pa kozo matirata, zgladita in pripravita na licenje. Ce imas kozo mastno ali normalno ti priporocam primer, ce pa je bolj suha pa vsekakor priporocam silikon. Naceloma pa je ucinek podoben in oba sta namenjena za pripravo koze na licenje :)

      Izbriši
  4. Tale Ajdas mi gre pa tolk na živce, vedno je tolk pametna, da kr smrdi, pa sam čekira druge bloge, da se lahko primerja, prov bedna je.. :( V vsak stavek se vtakne..Sploh pa ni strokovno usposobljena oseba za to področje, da lahko na tak način komentira.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne se jezit, povzroca gubice :D Vsak ima moznost komentiranja, tko da nic hudega :)

      Izbriši
  5. Zivijo. Imam vprasanje..sicer se ne pudram in ne licim kaj dosti, bi se pa zacela malo, a me skrbi da bi si z pudrom unicila kozo oz dobila mezolje? Kako je s tem? Je dobro da si pred pudrom nanesem na kozo se kaj? Ta primer ali silikon? Mi lahko priporočaš tudi kaksen puder ki ne izgleda prevec umetno da bom dokaj naravna a da prekrije nepravilnosti. Imam mešano kozo. Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hejla! Vsekakor je pomembno da si kožo pred nanosom ličil ustrezno zaščitimo. Bodisi z vlažilno kremo, primerjem, silikonom itd.,.. Zanima me, zakaj bi si sploh nanašala puder če nimaš problemov z nepravilnostmi? Jaz ti priporočam BB kremico. BB krema je ubistvu neka obarvana vlažilna kremica, katera kožo zaščiti, rahlo prekrije nepravilnosti (je iste barve kot puder le da ni tako močno prekrivna) , kožo zdravi in pomiri. Nikjer ne vidim razloga da bi začela z uporabo pudra, če to ni potrebno :)

      Izbriši
  6. Živjo! Tvoj blog je super! :)) Sploh tale objavica, ko imam sama probleme z nečisto kožo, bom poskusila z izdelki Soraya. Hvala za predlog! Me pa zanima še kaj o pilingu... Kaj uporabljaš oziroma kaj glede tega priporočaš? :) LP in hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo. Hvala za komentar, me veseli da ti je objava prišla prav :) hmmmm hvala za idejo! Bom napisala tudi kaj o tem.

      Izbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.