Tina's BLOG

petek, 30. maj 2014

Real Techniques

Tako. Pa še moja prva ocena teh slavnih Real Techniques čopičev. Odlični čopiči, katere je zasnovala britanska youtube gurujka in vizažistka Samantha Chapman. Zasledimo jih lahko že skoraj pri vsaki youtube gurujki! Tudi sama sem se nekaj časa odločala za nakup, brala sem mnenja in ocene, nikjer nisem zasledila nič negativnega, zato sem se odločila, da jih bom imela tudi jaz! :D

No, naj začnem pri prvemu EXPERT FACE BRUSH
Včeraj sem ga testirala prvič in sicer za nanos pudra. Z njim se sicer lahko nanaša prav vse: tekoče korektorje, blushe, mineralne korektorje v prahu,.. skratka vse. Z eno besedo naj povem da je NEVERJETEN, sedaj pa naj vam še povem zakaj. Pri nanosu pudra, je potrebna minimalna poraba in rezultat je popoln profesionalen nanos! Podlaga se res odlično nanese na kožo. Ščetine so izdelane iz sintetičnih vlaken, katere so zeloooooo mehke in nežne do kože. Super je tudi to, ker so ščetine zelo goste! Vsekakor mi je všeč držalo. Že sam izgled čopiča mi je zelo lep, poleg tega pa je še zelo praktičen. Bronast del je gladek, črni del čopiča pa je kot iz nekakšne hmmm.. recimo da je na koncu preoblečen v ''gladko tanko gumo'', tako da ko ga držimo, je res fiksno v roki in ne drsi (čeprav ga sama držim malo višje, ne ravno na črnem delu). Na koncu je raven, tako da ga lahko med ličenjem preprosto postavimo na mizico, ne da bi jo umazali ali pa čopič pikali (v mojem primeru) v lonček s peskom. Ta čopič, je obvezna oprema v kozmetični torbici vsake make-up ''loverke'' ;)

SETTING BRUSH
Mogoče ste ugotovile, da se zadnje čase ličim s tehniko contouring & highlighting. (Ja, to je tisti znani ''Kim Kardashian'' make-up look, kjer si senčiš in svetliš oz. oblikuješ ter poudarjaš obrazne linije). No, za to potrebuješ res prave čopiče, nisem pa imela ravno tistega, ki je najbolj pomemben pri nanašanju rdečil in iluminatorjev na lica. Vsi, so bili predebeli in nikakor nisem mogla narediti pravilne sence (to je tista izrazita na ličnicah, katera je pri Kim še kako znana vsem.)
Tudi ta čopič je seveda iz istih ščetin, le da je ročaj malo tanjši in ščetine so drugače razporejene. In z njim, lahko naredim popolno senco, katero z blush brushem iste znamke, kasneje še malo zabrišem. 

BLUSH BRUSH
Čopič se zelo lepo izkaže pri nanosu bronzerja! Sicer je namenjen tudi za uporabo rdečil, osvetljevalcev, pudre v prahu, zaključne pudre,.. Zaradi njegove okrogle oblike, je nanos lahko rahel in lepo zblendan (brez opaznih mej) ali pa intenziven (z izrazitimi črtami). Je seveda zelo mehak in prijazen do obraza. Tudi pri tem je držalo zelo praktično, tako kot pri ostalih dveh. 


Včeraj sem čopiče preizkusila prvič in prvi vtis je bil več kot odličen. Če bi se ponovno odločala za nakup, bi spet kupila vse tri. Trenutno se že odločam za nakup novih. Pri nas so dobavljivi na www.licila.si po zelo ugodnih cenah! Če pa ste malo bolj ''izkušene'' s kupovanjem na tujih spletnih straneh, pa lahko čopiče naročite tako na uradni strani : REAL TECHNIQUES kjer so malo cenejši kot pri nas, lahko pa jih dobite tudi na iHerb ali feelunique (tukaj je poštnina brezplačna). Prepričana sem, da se dajo kupiti še kje drugje, ampak mislim, da so te variante najcenejše. 

2 komentarja:

  1. Super objava. Tudi sama se že dalj časa odločam za nakup, ampak se še nisem opogumila :)
    NIka x

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.