Tina's BLOG

torek, 15. april 2014

Swarovski elements

Ta teden sem prejela paketek 50 kosov Swarovski Elements ® kristalčkov za nohte. Ker sem velika ljubiteljica raznih kristalčkov in vsega, kar spada na nohte, vem da jih bom zelo koristno porabila. Kristalčki se zeloooooooooooooo lepo svetijo, česar se na sliki žal ne da popolnoma prikazati. No, pa saj vse veste, kako se Swarovski nakit sveti, kajne? :) Komaj čakam, da spet ustvarjam z njimi. 

SWAROVSKI ELEMENTS ® kristali so postali nepogrešljiv material v kreacijah mednarodnih oblikovalcev.
Predanost popolnosti in inovacije je temelj politike podjetja od svoje ustanovitve leta 1895. To prizadevanje za odličnost vključuje zavezanost podjetja Swarovski, da nenehno raziskuje modne trende, zaradi česar je oblikovanje kristalnega nakita užitek in ples svetlobe in kontrastov, kot tudi nove barve in učinki. Podjetje Swarovski prodaja proste elemente za uporabo pri izdelavi nakita pod blagovno znamko SWAROVSKI ELEMENTS ®Ta blagovna znamka je sinonim kvalitete in le popolni izdelki zapustijo matično tovarno in s tem prevzamejo ime SWAROVSKI ELEMENTS ®SWAROVSKI ELEMENTS ® niso samo elementi za sestavo nakita ampak jih srečamo tudi pri izdelavi lestencev in mnogo drugih izdelkov iz vsakodnevnega življenja.

NAROČITE JIH LAHKO NA : www.palacanakita.com ali direktna povezava - http://www.palacanakita.com/spletna-trgovina/razno







1 komentar:

  1. Really beautiful, ready to Valentine's Day, going to buy copies of jewelry for my girlfriend, give her a surprise, she is more like swarovski pendants, but the style is too much, I do not know to pick that paragraph, you give points.

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.