Tina's BLOG

nedelja, 30. junij 2019

Kaj se skriva v mojem minibaru in najljubši proteini

Najin minibar je vedno poln. Včasih lahko v njem najdeš kakšne bolj sladke zadeve, večino časa pa so to osvežilni napitki z manj sladkorja, proteini, BCAAjke itd.

Kaj pa se v njem skriva trenutno?

V vročih dneh naju najbolj osveži Green Cola. Ima res poseben okus, ravno dovolj je sladka in po njej nisi ponovno žejen. Ko je hladna, je pa še enkrat bolj dobra :D Pijača ne vsebuje sestavin, kot so aspartam, fosforna kislina in navadni kofein, temveč je namesto tega sladkana s steviol glikozidikofein pa izvira iz zelenih kavinih zrn. Gre torej za posebno različico kole, ki pa zato ni nič manj okusna od ostalih. Ker pijača ne vsebuje sladkorja, je primerna za vse posameznike, ki iščejo izdelek z minimalno kalorično vrednostjo.


Moji najljubši proteini so še vedno pripravljeni od Ionmaxxa. Po treningu vedno spijem hladnega, ker mlačnih ne morem piti. Okus mi je najljubši vanilija. Niso presladki in super pitni. Vsebuje 24 gramov beljakovin na obrok, pripravljen za takojšnjo uporabo in ne vsebuje grudic kar mi je zeeeeelo pomembno :D Popolna osnovna rešitev za hitro rast in vzdrževanje mišične mase. Sladkan s sukralozo :)




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.