Tina's BLOG

ponedeljek, 21. september 2015

Alaria

Evo, končno mi je uspelo napisati objavo.. Malo pozno pa vendar :) 

Kot ste najbrž opazile, sem v petek obiskala studio za masaže in nego telesa Alaria v Ljubljani, podrobneje Jalnova ulica 20 (LJ Rudnik). Iskreno, sem se v studio spravljala več kot eno leto, ampak mi je končno uspelo in zagotovo se bom potrudila, da bodo sedaj moji obiski pogostejši ker se definitivno splača!
Ker sem sicer iz Zasavja, sem se v Ljubljano oz. k Tini odpravila z namenom, da si res privoščim več različnih tretmajev in izkoristim ta dan maksimalno. Ko sem prišla, so me sprejele tri zeloooo prijazne kozmetičarke. Šefica, ena od zaposlenih in praktikantka. 
Najprej smo se dogovorile, katere storitve bom koristila, nato pa smo začele. Tja sem prišla ob 10.00 zjutraj. Najprej sem se odločila, da grem na razstrupljanje telesa. To izgleda tako, da se popolnoma slečeš, dobiš samo hlačke za enkratno uporabo, nato pa se uležeš na mizo in sprostiš :D Najprej sta me dekleti namazali s posebnim oljem, ovili v foljo in pokrili z grelno odejo. Tako sem ležala 40 minut. Učinek sem čutila že po 10 minutah. Ogreto telo, bilo mi je vroče in čutila sem kako kapljice res polzijo po meni in kako se moje telo čisti! TOP zadeva! Po končanem tretmaju sem šla pod tuš in res sem se počutila veliko lažjo, telo popolnoma očiščeno, noro! :)
Za tem sem odšla v drugo sobo, na drugo mizo, kjer mi je Tina s svojimi magičnimi rokami naredila anticelulitno masažo.. jooooj, noro! Tina da res vse od sebe, njene roke so zlate. Vzela si je čas, mene je že skrbelo da jo bolijo roke ker je svoje delo opravila res profesionalno in masirala tako kot je treba, ampak je rekla da naj me nič ne skrbi. Vidno je zgladila tkivo in izboljšala krvni obtok. Všeč mi je ker se svojim strankam res 1000% posveti, kar pa mi je še bolj všeč je to, da v svojem salonu ne prodaja anticelulitnih krem, ker prisega na naravno preprečevanje tega problema. 

Po tem je sledila depilacija nog. Punce, naj vam povem oz. zagotoviiiiim da res niiiiiič ne boli! Vse je odvisno seveda tudi od voskov, katere kozmetični saloni uporabljajo. Tina uporablja nove voske Lycon, kateri ne povzročajo bolečin. Skrivnost voskanja je posebna formula in metoda zaščita kože z oljem pred depilacijo. Na kožo se nanese Lycon hranljivo olje, ki prepreči vstop voska v kožo, tako da vosek odpravi samo dlake s koreninami. Depilacija je za 70% manjša, olje pa zaščiti povrhnico kože in zmanjša rdečico oz.v mojem primeru je sploh ni bilo jeeej :) Da ne govorim kako sem dišala po vaniliji ko sem zapustila salon.. :D
Po depilaciji mi je praktikantka uredila še nohte z najboljšimi Pina Parie lakci, na koncu pa je sledila še nega in masaža obraza. Tina mi je najprej nanesla piling, mi ga sprala. Za tem, sva opravili nego s paro, katera je trajala približno 15-20 minut. Po tem mi je ročno odpravila še zamašene pore, kasneje pa sva nanesli še masko in na koncu negovalno kremo. Tina je vmes uporabila še svojo skrivnost za lepšo kožo katere ne smem izdati, vse tiste ki boste odšle na nego obraza boste mogoče izvedele o čem govorim, zagotavljam pa da boste veeeeeč kot zadovoljne s končnim rezultatom. Nega naj bi se ponavljala na nekje 28 dni. 
Nanos make upa na moj obraz po negi je bil veliko lažji kot ponavadi, končni rezultat pa veliko lepši :)
Naj še poudarim, da v salonu Alaria za nego telesa ne uporabljajo nikakršnih aparatov in da pri njih vse poteka ročno, kar mi je še posebej všeč! :) Izpustimo seveda grelec za vosek, aparat za ustvarjanje pare,.. Kar pa se tiče vseh ostalih stvari, masaže, nege obraza, limfne drenaže itd. vse poteka ROČNO. 

Odločili sva se, da bova eni izmed vas podarili nego obraza, na vse moje bralke pa prav tako čaka tudi tolažilna nagrada! :) Zato se res splača sodelovati praaaaav vsem!
Obisk Alarie priporočam prav vsem dekletom, ki rade skrbite za svojo kožo in telo :)
 

1 komentar:

  1. Najprej bi rada rekla, da je to le moje mnenje in pogled in sicer tvoje obrvi so zelo lepe naravne tam kjer imaš masko na obrazu lepo se sklada z celoto, kot pa tako opazno premočno narisane in kolikor sem prebrala na blog, si šla na japonsko metodo s katero si bila menda zadovoljna?
    Hvala za odgovor :)

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.