Tina's BLOG

sreda, 21. januar 2015

NYX soft matte

Hej punce! Prva objava po novem letu :) 
Najprej vsem želim uspešno novo leto, polno ljubezni in miru. 

Danes sem Vam želela prikazati tri swatche NYX soft matte glossov. En gloss še čakam, dva pa sem že uporabila do konca. Trenutno pa imam še spodnje tri.
(od leve proti desni: London, Amterdam, Tokyo)

Z uporabo teh glossov sem začela približno tri mesece nazaj in od takrat se moja kolekcija kar naprej veča. Všeč mi je, ker so pri nanosu lepo kremni, čez čas pa se posušijo. Sama si pred nanosom glossa, ustnie namažem z labello, da se čez čas ne začnejo delati grudice. So ravno prav pigmentirani in zelo obstojni! Žal mi je, da pri nas ni večje izbire odtenkov. Sama sem jih zasledila samo pri Destination Pretty, lahko pa si ga naročiš tudi preko ebaya. Mogoče je malo moteče, ker ga pri naročilu preko ebaya kar nekaj časa čakaš :( Opazila sem, da so tudi pri Destination Pretty kar hitro pošli, mislim da imajo na voljo še tri odtenke.
Tale fotka je nastala takoj po nanosu, tukaj se še malo sveti, kasneje pa se popolnoma posuši in spremeni v mat efekt :)

Veš za kakšno spletno trgovino, kjer bi lahko našla še večjo izbiro odtenkov? Zelo bom vesela kakršnegakoli komentarja :) In pa še nekaj.. Mogoče kakšna ideja o čem bi lahko pisala v svoji naslednji objavi? 

Slediš mi lahko tudi na instagramu, kjer so moje objave bolj pogoste. Vsak ima kdaj tisto ''krizno'' obdobje, ko ni preveč aktiven na svojem blogu. Nekaj takega, trenutno preživljam jaz :) Zelo kmalu, bom spet tako aktivna kot včasih!


5 komentarjev:

  1. Mislim da jih prodajajo tudi v spletni trgovini Moja drogerija :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz pa pogrešam tvoje DIY objave... ki so res super:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jas bi zelo rada objavo o izdelkih s katerimi neguješ svojo kožo po telesu (kreme, losjoni).

    OdgovoriIzbriši
  4. Jz bi rada vidla malo več out fit idej :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jz bi rada vidla malo več out fit idej :)

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.