Tina's BLOG

torek, 12. avgust 2014

GLITTERS all around me

Že na dopustu sem uporabljala Sorayin losjon po sončenju, kateri vsebuje bleščice, ampak ker sem bila preveč zasedena, nisem imela časa napisati objavice sploh pa bolj podrobno in natančno po fotografirati losjon. NAJPREJ NAJ OMENIM DA SORAYINI IZDELKI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH!!! Losjon za po sončenju je pravzaprav namenjen daljši obstojnosti rjave barve, oz. za ohranjanje zagorelosti, vsebuje SOSkin kompleks, kateri kožo po sončenju vlažijo in hranijo, pomirijo ter blažijo vnetja zato ga uporabljam še z večjim veseljem :) Vsebuje rahle porjavitvene sestavine, kar pomaga pri tem, da je vaša koža še dolgo po počitnicah lepo zagorela. Na koži nisem opazila nikakršnega oranžnega podtona kakor sem pričakovala, kar me je še bolj presenetilo. Kot sem že omenila, tekstura vsebuje bleščice, zato ga nanesem samo preden grem ven, ker mi ga je za drugam škoda. Zelo lepo se nanaša in razmaže. Bleščice se enakomerno razporedijo in jih ni preveč na enem mestu, tako kot pri nekaterih losjonih z bleščicami. Vonj je zelo poletno osvežujoč in nima tistega motečega vonja kot večina samoporjavitvenih krem. Koža po nekaj dnevni uporabi postane mehkejša in gladka. Edina stvar, ki me mogoče moti je ta, da se bleščice hitro zgubijo. Ampak važno je da losjon deluje in da je vonj dolgoobstojen.

Naj omenim, da bleščice še bolj pridejo do izraza pri dekletih, ki imajo poleti res čokoladno barvo kože, oz. bom rekla pri tistih s temnejšo poltjo.
Na fotografijah, sem vam poskusila čimbolj prikazati teksturo losjona oz. vidnost in razporejenost bleščic. 

Na zadnje pa naj vam še nekaj priznam. Znamka Soraya je edina linija kozmetike, katera me prav vsakič znova preseneti. Je edina, katere izdelki mi prav vsi odgovarjajo, pomagajo in prepričajo že pri prvi uporabi. To kar obljubljajo, tudi izpolnijo. Res nekaj neverjetnega :) In mislim, da nisem edina PREzadovoljna uporabnica njihovih izdelkov. Prav vsaka bralka do sedaj, ki me je prosila za pomoč pri izbiri njihovih izdelkov, je bila na koncu zelo vesela, da se je odločila za priporočen nakup. 
Losjon dobiš tukaj http://bit.ly/1um4gup, trenutno pa je tudi znižan, zato ti še bolj priporočam nakup! Garantiram, da boš zadovoljna z nakupom kateregakoli njihovega izdelka :)

4 komentarji:

  1. Tina, a si mogoče reizkusila tud balzm brez bleščic??? A res nisi nič oranžen po teemle???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žal ne, samo tega ki sem napisala objavico zanj. Ne popolnoma nič! :)

      Izbriši
  2. No,naročila sem brez bleščic.... pa js sporočin če deluje!!! :-) Sicer je do zdej vse delovalo, kar sm po tvojih objavah kupla :-p

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.