Tina's BLOG

petek, 25. maj 2018

DETOX telesa

Veliko mojih bralk, se odloča za razstrupljanje telesa največkrat pred poletjem. Zakaj?

Z detoxom telesa se znebimo toksinov. Pa veš kaj je dejstvo toksinov? Da vplivajo na zmanjšano moč kurjenja maščob. Ja, to je tista nadležna maščoba okrog trebuščka, zaradi katere si tako utrujena, razdražljiva in imaš slabo prebavo, lahko pa sčasoma tudi pripelje do različnih zdravstvenih težav. Prej ko boš začela s tem, prej se boš znebila vseh teh tegob in trebuščka. Nikakor pa zaradi tega ne izključi zdravo prehrano! Tukaj ima veliko vlogo seveda prav ta. Izogibaj se nekaterim skupinam hrane in pazi na vnos sladkorja ter OH. Poskrbi tudi, da bo vnos količine tekočine zadosten, prav tako tudi vitamini in dodatki.

Razstrupljanje telesa nam lahko pomaga, da je telo bolj odporno na alergične reakcije, odplakuje nevarne kemikalije iz našega telesa, izboljšajo jetra, ledvice in kri pri čemer nam navadna dieta ne bi pomagala. Vedeti moraš, da ti bodo najboljše rezultate prinesle dolgoročne zdrave navade, zato je dobro če v svoj vsak dan vključiš nekaj kar ti bo pri tem pomagalo.

Najbrž ste nekatere opazile da jaz že drugi mesec pijem Battery Detox z okusom wild berries. Najlažje ga spijem zjutraj pri obroku.
Pomešam ga s 3 deci vode, včasih si ga zmešam v smoothie ali shake, probala pa sem ga tudi že z jogurtom in mi je super. Čisto odvisno koliko si upate eksperimentirati :) Med zimo, se mi je kar nabralo nekaj odvečne maščobe, čeprav se ti mogoče ne bo zdelo, verjemi da je bila vidna.. Moja teža še vedno ostaja ista kot pozimi, le da je moj trebuh sedaj čisto raven, kar pozimi ni bil :D 

Če že ne moreš popolnoma spremeniti življenjskega stila in odpraviti vse slabe navade, telesu vsaj pomagaj s prehranskimi dopolnili ki mu pomagajo pri razstrupljanju. 

Načeloma o tem ne pišem postov, ampak odkar vsakodnevno pijem Detox, se res počutim bolje, imam več energije kar se pozna tudi na mojih treningih in tudi razlika je opazna na trebuščku :) Svoj paketek lahko naročiš tukaj - https://bit.ly/2KT3ccA zbiraš pa med dvema okusoma.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.