Tina's BLOG

nedelja, 6. september 2015

I can I will

Veliko žensk in deklet ima željo po lepem, fit in čvrstem telesu, večina je takšnih ki morajo zanj veliko trenirati. Problem se ponavadi pojavi zaradi lenobe in pomanjkanja motivacije. 

Najprej se moraš odločiti če je to res tisto kar bi rada počela, ali te je to zagrabilo samo za kratek čas. Mogoče si postaviš razlog za rekreacijo. Nikakor ne pretiravaj in si ne zastavljaj previsokih ciljev. Moraš se zavedati da rezultati ne bodo vidni iz danes na jutri. Za lepo telo je potrebno veliko napora, časa in truda. Vztrajaj in svoje cilje počasi uresničuj. Razmišljaj pozitivno in verjemi vase.

Mogoče je težko začeti in prvič stopiti v fitnes prostor, sploh če nimaš dovolj samozavesti.. Ampak vsak je enkrat začel na istem kot ti - mogoče še na slabšem. Zagotovo se bo našel kdo, ki ti bo pomagal pri vajah, ti kakšno pokazal in te popravil če jo boš nepravilno izvajala. 
Če sama nimaš dovolj volje, ti predlagam da si najdeš partnerja za trening. Vsekakor bo trening bolj zanimiv in bolj pester če boš trenirala s prijateljico, prijateljem ali fantom, ker bosta tako motivirala en drugega, se spodbujala in si med seboj pomagala. Tudi čas ti bo hitreje minil.


Predlagam ti, da si kupiš mesečno vstopnico za na fitnes - to je vžgalo pri meni, ker sem se zavedala da sem plačala karto za cel mesec vnaprej in tega denarja ne bom dobila nazaj, žal bi mi pa bilo če bi kakšen dan izpustila ker sem imela v bistvu že plačanega.
Čeprav to težko priznam, ker mogoče sama že malo pretiravam in zmečem goro denarja za to ampak ja - mene zelo motivirajo tudi nova fitnes oblačila/obutev :D Mogoče se sliši smešno, ampak katera pa ni rada urejena in v stilu pa četudi v fitnesu? Če se ne počutim dobro v oblačilih posledično tudi moj trening ni dober. Sama se ponavadi s tem "nagradim" tako da je to res dodatna motivacija za trening. 
Če imaš res težavo s preveč ali premalo kilogrami, ti svetujem da se držiš nekega jedilnika s katerim boš dosegla željne cilje. Mogoče se enkrat tedensko nagradiš tako, da imaš day off oziroma da enkrat tedensko poješ kar si zaželiš - brez pretiravanja seveda. Mogoče si to privoščiš na enak dan kot imaš dan za počitek oziroma ko ne greš v fitnes. Privošči si kos torte, ali mogoče kakšno čokolado, lažje ti bo ker boš vseeno pojedla tudi kaj takšnega ki sicer "ne bi smela" ampak če se res držiš prehrane ne boš za nič prikrajšana. 

Najdi svoj navdih. Mogoče kakšna fitnes znanka ali prijateljica ki ima takšno postavo kot bi jo imela ti. Tudi ona je morala nekje začeti da je prišla do takšne postave. Če ona ni obupala, zakaj bi ti?

Vsak začetek je težak, prepričana pa sem da ne boš odnehala ko boš videla prve rezultate. Naredi before/after fotko z enim mesecem razlike in vmesne redne telovadbe in primerjaj razliko.


Zagotovo boš navdušena. Z vsem tem pa bo prišla tudi samozavest.

Naredi to zase, za boljše počutje, zdravje in boljši jutri. 
Življenje je samo eno.

37 komentarjev:

  1. Tina, punce sigurno lahko vzamemo tebe kot navdih *.*

    OdgovoriIzbriši
  2. Tina takšna ritka je sam res vadba?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha.. kaj bi pa še lahko bilo? :) Silikone mam samo v prsih hah :P

      Izbriši
  3. Mene pa zanima kako ob tako fit telesu, pa predvidevam, da imas tudi zelo malo telesne mascobe uspes obdrzati velike prsi? Vecina punc, ki so fitneserke pravijo, da kar zginejo in je nemogoce imeti naravne prsi. Pa tudi jaz sem, ko sem zacela aktivno trenirati ostala brez. Imas mogoce vsadke, pa nisem nikjer zasledila?

    Lp, Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hejla :) Jaz že pred začetkom fitnesa nisem imela nekaj naravno velikih prsi, ko pa začneš z redno aktivnostjo pa mislim da ti najprej pobere ravno maščobo iz prsi :D Če me spremljaš že dlje, si najbrž opazila razliko. Ja tako je, na lepotni poseg sem odšla par mesecev nazaj in sem zelo zadovoljna! Ne obžalujem in zagotovo bi šla še enkrat če bi se še enkrat odločala. Je pa bila čisto osebna odločitev, zame za mojo samozavest. Čeprav me doma in fant najprej niso povsem podpirali, so se sedaj sprijaznili s tem :)

      Izbriši
    2. Super hvala za odgovor! Prsi imas seveda cudovite, zato sem tudi vprasala v cem je skrivnost.:) Predlagam pa kasno objavo na to temo, ce ti seveda ni zoprno o tem govoriti. Npr o okrevanju, sami operaciji itd. Super si!

      Lp

      Izbriši
    3. Joj hvala! :) Sem že razmišljala ja da bi napisala objavo tudi o tem, ampak nisem bila 100% če bi zaradi obsojanj.. Ful je takšnih ko sam čakajo kdaj bi lahko kritizirali, pa se mi res ne da brat raznih zlonamernih komentarjev :)

      Izbriši
    4. Kar se tice raznih hejterjev te pa razumem. Skoda, da smo ostali prikrajsani za kasno objavo vec.:)

      Izbriši
    5. Lahko zaupas h komu si sla na poseg, ker se videt zelo naravne.

      Izbriši
    6. Dr. Bozikov Kresimir :) najboljsi definitivno!!!

      Izbriši
  4. Tina mene zanima pa kaksne vaje delas v fitnesu, kako dolgo delas, na koliko dni imas day off? Super objava, me je precej motivirala 💪💪

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj.. kaksne vaje bolj trzko zdajle opisem, bom s slikami predstavla. Treniram vecinoma petkrat na teden, dvakrat tedensko si pa vzamem premor, ceprav naj bi si vzela pavzo samo enkrat, ampak si veckrat vzamem dva dni ampak ne zaporedno :) iii me veseli, super! :D

      Izbriši
  5. Tina a te vsadki nikoli ne motijo v fitnesu? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaenkrat me motijo samo pri eni napravi ko delam vajo za hrbet in moram prsa nasloniti na naslonjalo.. Upam da bo čez čas ta občutek minil. Sicer pa res nič :)

      Izbriši
  6. Tina! Jaz si tudi zelim da napises en blog o samem posegu.. Verjemi da nas je veliko taksnih punc in bi ble zelo vesele nekaj izvedet iz prve roke :) Ne oziraj se na zle jezike, ti so tako prisotni vsepovsod ;) Kr napisi ce ti je do tega punce bomo z veseljem prebrale! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hejla! Ja mislim da bo moja naslednja objava o tem :) Hvala!

      Izbriši
  7. Pa so dobri rezultati lahkovidni tut če samodoma telovadš inne hodš v fitnes doma pa tutnimaš utezi in podobnih stvari?:) js se pr hraninčne merkam ker sm tolk al tok suha injem čokolade,čipse ,..nevem kakonj se odvadim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veliko pomeni že sama hitra hoja in tek, tudi če doma telovadiš ni nič narobe, bodo rezultati vseeno vidno :) je pa res da je z utežmi vse bolj učinkovito. Hehe, potem maš srečo, da se te nič ne prime, tko kot jst. Ampak vseen ni dobr pretiravat. Morš si omejit sladkarije, mogoče ne tok zaradi postave ko nimaš problemov s tem, ampak zaradi samih strupenih stvari ki so v the živilih..

      Izbriši
  8. Hejla.izven konteksta pa vseeno. Kaki so pa na obcutek silikoni? Isti kot naravne prsi ali se obcuti razlika?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hejla. Sploh se ne čuti da imaš karkoli notri, ali se pa samo meni tko zdi.. :D

      Izbriši
  9. Tina,maš kakšen link od tega zdravnika za povečavo prsi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prav svoje spletne strani nima, najdeš ga pa tukaj http://www.estetika-medartis.si/o-nas

      Kontaktiraš ga pa lahko na kresimir@bozikov.com

      Izbriši
  10. Cao,super bi bilo ce bi napisala kaksno objavo o vajah za ritko in kako se znebiti pomarancne koze. Tvoja je res top,sanjska😀

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ahhhh, pomarančna koža.. :D tudi meni so se začeli pojavljat problemi :( Tko da se bom res mogla posvetit temu..

      Izbriši
  11. Cao tina z veseljem te spremljam:)Meni bi blo res top, da objavis post o prsih

    OdgovoriIzbriši
  12. O prsih pisiiiii prosim!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  13. Sem ravno začela s fitnesom in si mi tudi tvoje slike motivacija za naprej.
    Se strinjam, prosim napiši post o prsih, saj je težko kaj izvedeti iz prve roke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj hvala! Sm res vesela. Pripravljam post o samem posegu in ostalih stvareh :)

      Izbriši
  14. Kako velikost vsadkov pa imas in kaksno si imela prej?Jaz bi iz manjse c sla na d pa ne vem ce se mi sploh izplaca...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj to se res ne splača, potem ti bolj priporočam (če estetsko nisi zadovoljna) da jih greš sam mal popravit, oz. dvignit če ne stojijo lepo :) Drugač pa C se mi zdi da je čist uredu velikost, če pa že hočeš kdaj za kakšno priložnost malo ''večje'' pa uporabiš Push up :D Jst imam zdej polno C oz malo D. :)

      Izbriši
  15. Čau, redno te spremljam preko instagrama, preko bloga pa občasno, ampak preberem vse, tudi po večkrat.. Glede na to da je odziv za članek o vsadkih več kot pozitiven, upam, da boš razmislila o tem.. Tudi sama razmišljam o tem, že predolgo.. to kar si ti naredila, mi je le še bolj vlilo pogum a se vseeno bojim.. in tudi na kasnejšo reakcijo ljudi.. Kaj bodo rekli, ali bodo opazili.. Bi pa imela tako kot imaš ti, nič kaj očitno preveč!! In zelo lepo in naravno.. Smem vsaj eno vprašanje postaviti: Katero košarico imaš in za koliko št. si "napredovala"/povečala? Sama imam samo A... Večkrat ti napišem mail, a si ga ne upam, nikoli poslati.. imam tisoč in eno vprašanje o vsem kar objavljaš!!! Hvala ker si! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hejla! Joj ful hvala, veliko mi pomeni da me spremljaš in da si mojo iykušnjo vzela kot nekaj pozitivnega, prveč je negativcev :) Zdej mam polno C oziroma malo D košarico, prej sm pa imela nekje med A/B odvisno od nedrčka.. :) joj zakaj ne, če boš imela še kakšno vprašanje ga pošlji na mail, bom z veseljem odgovorila :) Hvala tebi :*

      Izbriši
  16. Vau tina bravo za iskrenost in pogum!Marsikatera zanika vsadke pa imajo npr res ocitne:DTako da bravo se enk!Me pa zanima ali imas za prsno misico ali pred?Razlika?Bos lahko dojila?Ful ti hvala men si prava faca in zarad iskrenosti te imam se raje:Dlp klara

    OdgovoriIzbriši
  17. Super objava! Bila bi zelo vesela ce bi napisala se kaj o trebusnih... Kaksne vaje delas, pac en workout predstavi, ce je mozno... Drugace pa kr tako naprej z fitnes vadbo ker si res TOP!

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.