Tina's BLOG

nedelja, 29. marec 2015

Outfit post - Nude is everything!

Hejla damice! Po dolgem času sem za Vas pripravila outfit post. Ker sem trenutno bolana, je tale post prehitel tistega s fitnesom, ker v teh dneh žal ne morem hoditi na treninge, rada pa bi naredila par posnetkov za lažjo predstavo kako izvajam določene vaje. Upam da Vam bo všeč tudi tale objavica :)
Pred kratkim sem končno prejela naročeno jaknico iz strani SheInside. Na tej strani sem prvič naročala, ampak zagotovo ne zadnjič. Jakna je kot narejena zame in material je res odličen. To sta dve najbolj zaskrbljujoči stvari pri meni, ko naročujem s tujih spletnih strani :) Ko jo zapnem je lepo oprijeta in telirana. Res si ne bi mogla zaželeti boljše. Za to barvo sem se odločila, ker je bež barva trenutno moja najljubša in tudi barva te pomladi. Všeč mi je tudi ker je kombinirana s črnim ''usnjem'' in detajli, kar jaknico dodatno popestri. Je nekako športno-elegantna hkrati. 

Jaz sem jo kombinirala z belo srajčko, high waisted jeans hlačami, gležnarji in bež lakirano torbico. Ti je všeč ta kombinacija?


Details:
Wearing:
FASH white shirt (get here: http://goo.gl/5QjGqX)
FASH High waisted jeans (get here: http://goo.gl/5QjGqX)
FASH bag (get here: http://goo.gl/5QjGqX)
Sheinside jacket (get here: http://goo.gl/csANaZ)
Fossil watch (here: http://goo.gl/HQietB)
And New Yorker boots.



1 komentar:

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.