Tina's BLOG

nedelja, 15. februar 2015

Škatlica

Si že slišala za škatlico? Spet nekaj novega. To je najlepše darilo in hkrati presenečenje zate, za prijateljico, mamo,... Vsak mesec izide nova škatlica, v kateri najdemo nove izbrane izdelke raznih trgovin, znamk, umetnikov,.. Če ne veš kaj bi kupila za darilo ljubljeni osebi, je  www.skatlica.si pravi naslov :)

Pa še okrasiti ti je ni treba, ker je že dekorirana!
 Cena mesečne škatlice je 24,90€ kar se mi zdi zeloooo ugodno, glede na to, kakšne so cene izdelkov v prosti prodaji. Lahko pa se naročiš tudi na tri mesečno ali šest mesečno škatlico, pri katerih pa te poleg vsega čaka še brezplačna poštnina. Te zanima kaj sem dobila jaz v svoji škatlici?
 Priročnik Baeba, cena v prosti prodaji 20€ + poštnina (www.facebook.com/mojabaeba)
Nani ročno izdelani volneni uhančki 5€ + poštnina (http://www.nani.si/)
Dendica stekleni prstan (cene žal nisem našla..)
Masažna Svečka&krema za roke, telo 6€ + poštnian (https://moj-mozaik.si/)
Zraven pa sem dobila še konfete z mandlji, da sem se lahko malo posladkala ob odpiranju in raziskovanju svoje Škatlice :)
V Škatlici dobimo tudi nekakšno ''knjigico'' v kateri nas na začetku pozdravi prijazen verz, naprej pa so predstavljeni vsi izdelki katere najdemo v njej.

Iskreno sem se najbolj razveselila Baebe (čeprav jo že imam, ampak sem se jo odločila podariti prijateljici), prisrčnih Nani uhančkov in Svečko&kremo za telo. Svečka je nekaj posebnega.. Ob topljenju njene strukture, jo lahko uporabimo kot kremo za obraz ali telo. Kako zanimivo ane? :)

Škatlico lahko naročiš tukaj : www.skatlica.si/

Kako ti je všeč? :)


1 komentar:

  1. Joj kok lepo:) pa tolko časa sem oklevala, da si jo naročim pa si je potem..pa nimam pojma zakaj ne ..nisem..ampak si jo bom..ker je ful, ful huda:) Hvala za post, ki me je čisto prepričal:)* najboljši blog kar jih berem, Monika*

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.