Tina's BLOG

nedelja, 19. oktober 2014

autumn shades

Pa sem se le spravila k pisanju objave o teh prelepih jesenskih odtenkih, kateri bodo zelo lepo poudarili vaš make up v teh mrzlih dneh in marsikoga tudi pogreli :D 
Prvi na fotografiji je čudoviti vijolični mat gloss od Makeup Revolutiona - Keep Lying For You, katerega imam že lep čas in sem z njim preveč zadovoljna! Na ustnicah se lepo posuši, nikakor ni moteč in je zelooooo obstojen. Mogoče se čez kakšne 3-4 ure začnejo delati manjše grudice, ampak ob ponovnem nanosu se lepo razmažejo. Normalno lahko piješ, ješ, pa se ti sploh ne bo izbrisal :) 

Druga šminka na fotografiji, je v res temno vijoličnem odtenku (iskala sem jo kar lep čas), od wet n wild - Vamp it up.  Upam si biti drzna, zato mi takšni odtenki niso tuji. Šminka je lepo mazljiva in zelo pigmentirana, dovolj je en sam nanos. Prav tako je obstojna kar lep čas. Mislim, da je primerna za kakšne večerne izhode, za čez dan je mogoče malo premočna. 

Na tretjem mestu najdemo rdečilo iste firme kot prejšnja - wet n wild, odtenek - Dollhouse Pink. To sem si pravzaprav kupila samo iz tega razloga, ker še nikoli nisem imela tako izrazito pink barvo, hotela pa sem jo preprosto imeti. Na prvi fotografiji je zelo podobna odtenku Keep Lying For You, na drugi fotografiji, kjer sem naredila swatche pa se razlika zelo lepo vidi. No, te sicer še nisem testirala oz. nosila, ker še nekako nisem ''našla'' priložnosti za nanos tako živo pink barve, ampak mislim da bi opis teksture moral biti podobni prejšnjemu opisu druge šminke. Za to oceno še dodatno podam. 

Makeup Revolution - Reckless. Za smešno ceno (1,95€) zelo kakovostna šminka, katero bom zagotovo še kupila! Res me je zelo prepričala, mislim da sem enkrat že pisala o njej. Popolno nasprotje MACove šminke, katera je skoraj desetkrat dražja! Vsekakor moja favoritinja med rdečimi odtenki. Tekstura ODLIČNA. Zelo lepo se razmaže, odtenek je prekrasen, obstojnost pa še bolj! Nosiš jo lahko 5 ur brez ponovnega nanašanja, vmes pa sem jedla in pila. Aja! Pa še cena je mislim da celo prenizka, kar mi popolnoma ustreza :D TOP TOP TOP!!! :)

No pa še slavna MAC mat šminkica v odtenku Russian Red. Pravzaprav me ni tako navdušila kakor sem pričakovala. Odtenek je res prekrasen in tudi na ustnicah barva zelo lepo pride. Pigmentiranost je kar ok, kar me je pa razočaralo je pa tekstura. Ko si jo naneseš je kakšne 15 minut vse lepo in prav. Lepo se razmaže in razporedi, obstojnost pa je žal zelo slaba. Če želiš ohraniti intenzivnost barve, jo moraš nanašati vsake prb. pol ure. Prav tako se začnejo na ustnicah delati zelo neprijetne grudice po zelo kratkem času, kar je zelo moteče in sama imam občutek kot da mi zelo izsuši ustnice. Nikakor se ne bi odločila za ponovni nakup, glede kakovosti pa je cena res pretirana (21€).
Trenutno pa se odločam še za nakup Makeup Revolution mat glossov v odtenkih Vamp in Rebel. Kaj mislite? :)

Upam da sem vam pomagala pri odločitvi kakšnega nakupa novih odtenkov rdečil. Vsekakor ne boste zgrešile z nobenim od teh odtenkov! 

1 komentar:

  1. Čudovite šminke! Tudi jaz razmišljam o vamp odtenku, ker je res hud!!

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.