Tina's BLOG

nedelja, 10. avgust 2014

I heart makeup

Kot sem obljubila, bom sedaj bolj pogosto pisala objave :) 
Zadnjič sem na svoji strani objavila fotografijo paketka iz www.licila.si v katerem sem dobila I heart makeup Blushing hearts rdečilo za lička in Makeup Revolution fixator za ličila. Testirala sem ju lahko ravno za čez vikend ko sem šla ven, ker sicer drugače med poletjem ne nosim ličil, edino če se kam odpravljam z družbo. I heart makeup je nova linija ličil pri nas. Prebrala sem, da so res zelo pigmentirana in obstojna. Embalaža je zeloooo lepa in že na prvi pogled te popolnoma prevzame :)  Najprej sem nanesla podlago, nato senčila obraz, na koncu pa sem nanesla še to srčkasto rdečilo. Pri rdečilu se s trditvijo o močni pigmentiranosti ne strinjam, kar pa meni popolnoma ustreza, ker ne maram močnih rdečil oz. močnih linij. Raje rdečilo nanesem dvakrat ali trikrat, da dosežem željeni učinek, kakor enkrat in da je potem moj obraz ves svetleč in ''kot fasada'' :D Na roki sem vas poskusila prikazati še pigmentiranost rdečila po dveh nanosih. Po končanem ustvarjanju z make up-om, sem na koncu nanesla še fixirni sprej. Pred nanosom ga dobro pretresemo, prej še enkrat ali dvakrat popršimo v zrak (da pri nanosu na obraz ne teče v curku, ampak se res lepo razprši) nato pa ga iz razdalje 15cm popršimo še po obrazu (oči naj bodo zaprte!). Počakamo približno pol minutke do minutko, da se lepo posuši. Včeraj sem make up nosila približno 5 ur in ob prihodu domov, je bil še vedno takšen kot na začetku. Ne vem kako bi se sprej obnesel, če bi bila v kakšnem klubu, kjer je vroče.. Mi je pa pri njem zelo všeč ker ima zelo osvežilen vonj, ter ob nanosu in po nanosu ni praaaav nič sledi o njem. 

VSI IZDELKI, KI JIH NAJDEMO NA SPLETNI STRANI WWW.LICILA.SI NISO TESTIRANA NA ŽIVALIH!!


Oba izdelka najdete tukaj:

Rdečilo za lička I heart makeup http://bit.ly/1vtzdhF za ceno 5,95€
Makeup Revolution fiksator http://bit.ly/V9zCFz za ceno 6,95€



Na fotografije sem poskusila ujeti odtenek blusherja, lahko opazite da je reeees zelo nežen in se lepo razporedi.

Pa še presenečenje za vse moje bralke! :) Do konca meseca avgusta licila.si podarjajo brezplačno poštnino ob nakupu kateregakoli izdelka v njihovi spletni trgovini!!! :)
Koda za brezplačno poštnino pa je : BLOG-POSTNINA

4 komentarji:

  1. Odgovori
    1. Ja, men je tut ful lep k ni tok pigmentiran.. glih prav :)

      Izbriši
  2. Joj super mi je zdle prišlo da sem tule pri tebi prebrala za kodo za free poštnino na licila.si ^^ sm kr pršparala par evrčkov :P

    drgač pa ful lep nov izgled bloga! :)

    Eva od ELAtitude bloga
    www.elatitude.si

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ooo superca me veseli! Vsak cent se pozna :) Najlepša hvala, me veseli da ti je všeč!

      Pridem pokukati še k tebi :)

      Izbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.