Tina's BLOG

petek, 22. avgust 2014

body care

Sem ljubiteljica raznovrstnih krem, pilingov, losjonov,.. Za svojo kožo pridno in redno skrbim, in ji nudim le najboljše izdelke. Zelo rada pa tudi menjam in preizkušam različne izdelke. Prejšnji teden sem začela z uporabo Jerichovega pilinga iz soli za telo (limonska trava). Mnjaaaaam prav osvežilno! Ker na embalaži piše, da se piling lahko uporablja 1-2 tedensko, sem ga do sedaj nanesla samo enkrat, ker vseeno nočem poškodovati svoje kože, katera je zaenkrat lepo mehka in prožna. Všeč mi je, ker piling ni popolnoma suh ampak vsebuje dosti olja, kar pomeni da sol drži lepo skupaj in se ne razpada. 
Uporabljamo ga pred tuširanjem in sicer si najprej telo zmočimo s toplo vodo, nato pa sol nanesemo z nežnimi krožnimi gibi. Speremo jo s toplo vodo in nadaljujemo s tuširanjem. Pazite da piling ne pride v stik z očmi. Piling odstranjuje odmrle kožne celice, pomlajuje in prenavlja kožo. Koža je po uporabi mehkejša. Pomaga tudi kot preventiva pred obolenjem kožnih infekcij, sprošča napete, boleče mišice in sklepe, pomaga pri lajšanju bolečin v križu in športnih poškodbah. Koža je po uporabi res zeloooo mehka in vidno pomlajena ter prožna. Mene je najbolj prepričala tekstura in lahek nanos, ter osvežilen vonj pilinga, po uporabi pa mehka koža! :) Uporabljala sem tudi Collistarjev piling, ampak se mi zdi da Jerichotov vsebuje še več olja kar mi je bolj všeč. 
Izdelke JERICHO si lahko ogledate tukaj : http://www.jericho.si/ Piling pa najdete pod kategorijo PILINGI.
Izdelki NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH in vsi vsebujejo delce mineralov mrtvega morja.

3 komentarji:

  1. Naredi si raje domači piling je boljše ker ga zmešaš tako kot ti paše :) malo olja (oljčno, mandljevo, konopljino), groba piranska sol, jaz dam notri še posušeno sivko(lahko tudi posušene cvetove vrtnic/kamilice..), če želiš pa še dodaten vonj pa osnovno olje lahko zamenjaš z masažnim ali pa daš v zmes eno (ampak res samo eno) kapljico željenega eteričnega olja. Priporočam! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super izdelek! Imam dva Jericho pilinga, za obraz in tale iz soli za telo.
    Meni je res fantastičen!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baleinega si probala? Isti je...

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.