Tina's BLOG

sreda, 13. avgust 2014

BEAUTY SET

Že kar nekaj časa nazaj, sem prejela tale Parisax paketek z ličili. Bi raje rekla beauty book set z ličili :D Kot lahko vidite na slikah, je set narejen kot nekakšna revija, v kateri najdemo vse potrebno za izdelavo make up looka. Že na ''naslovnici'' seta, lahko vidimo kaj vse se skriva v njem, še preden ga odpremo :) 
Torej: 
BB krema, pink lipgloss, umetne trepalnice (s priloženim lepilom), senčilo, kremasto rdečilo, ter svinčnik za obrvi.

Ko set odpremo opazimo tudi opis za vsak izdelek posebej, za nekatere pa celo piše kako jih uporabiti! Ker so mi že vsi izdelki znani, nisem potrebovala nobenih navodil in kar hitro sem se ''v kampirala'' pred ogledalo :D Najprej sem začela z nanosom BB kreme. Podlago VEDNO nanašam z najboljšim real Techniques expert face brushom (o njem sem že enkrat pisala, objavo najdeš TUKAJ), še preden jo nanesem po celem obrazu pa preverim odtenek in ta mi žal ni ustrezal, ker je moja polt dosti temnejša sploh poleti. 
(od leve proti desni: svinčnik za obrvi, lipgloss, BB krema, kremno rdečilo ter senčilo)

Zraven sem primešala malo Shiseidovega pudra katerega trenutno uporabljam in ven dobila odtenek, ki ustreza mojemu tenu. Naj povem da je tekstura BB kreme res ODLIČNA! Je zelo gosta in se lepo razmaže. Čeprav nisem ravno ljubiteljica črnih senčil( ker imam že tako majhne oči) sem ga vseeno uporabila kot eyeliner (ker je narejen v špičko sem to lahko izkoristila v drugačen namen), pred tem pa sem na očesne veke nanesla belo/bež senčko iz paletke NAKED2 in sicer odtenek bootycall, da mi kasneje eyeliner ni še bolj pomanjšal očesno veko. Pri nanosu senčila/eyelinerja sem imela sicer malo težav, ker ga že dolgo nisem nanašala, ampak mi je uspelo. Je zelo pigmentiran in mehak, barva se že po enem nanosu zelo lepo pozna. Svinčnika za obrvi nisem preizkusila, ker je pretemen zame, lahko pa se uporablja tudi kot svinčnik za oči, zato sem se hitro znašla in z njim obrobila še očesno veznico. Po tem sem PRVIČ nanesla tudi kremasto rdečilo. Priznam da kremastih rdečil še nisem uporabljala (vsaj ne spomnim se). Tudi to rdečilo sem nanesla z real Techniques setting brush čopičem, kateri odlično opravlja svojo nalogo. Po nanosu sem vse skupaj še malo ''zblendala''. Prvi nanos kremastega rdečila mi je odlično uspel. Tudi to rdečilo je res super pigmentirano, tako da morate biti pri nanosu zelo previdne koliko ga boste nanesle. Na koncu pa sem nanesla še NAJLEPŠI baby pink lipgloss. Barva je takooooo zeloooo lepa! Že dolgo sem si želela takšen odtenek in končno sem ga našla v tem setu! Njegova pigmentacija je več kot odlična, tekstura pa gosta in lepo mazljiva, mogoče bi lahko bil le malo bolj obstojen. Naslednjič bom pred nanosom glossa na ustnice nanesla še kakšen svetlejši puder, da bo barve še svetlejša in da bo nanos dolgotrajnejši. Prilepim fotko ko bom eksperimentirala :D Umetnih trepalnic si žal nisem nanesla ker imam permanentno podaljšane, zato jih ne potrebujem. Lahko pa povem da so zelo naravne - tako po izgledu kot tudi na dotik, kar je en velik plus. Posledično tudi nisem na očeh testirala lepila za trepalnice ki je priložen zraven, sem ga pa na roki in mislim da se dobro obnese. Sem se odločila, da bom s trepalnicami polepšala mamico in vam sporočim rezultate :P
(Se opravičujem ker moja fotka ni tako kvalitetna in posneta na kakšnem belem ozadju, trenutno nisem doma in mojo sobo kar pogrešam :P)
Paketek me je zelo pozitivno presenetil, najbolj pa s pigmentiranostjo izdelkov. Vsekakor se mi zdi cena seta ODLIČNA glede na to kako so izdelki kvalitetni in notri je prav vse kar potrebujemo. 

Beauty set dobiš tukaj http://bit.ly/1mFIYA3 za samo 12€. Če pa se naročiš na e-novičke pa prejmeš še kupon za 10% popust! 

2 komentarja:

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.