Tina's BLOG

nedelja, 6. julij 2014

Orofluido products

Pa še moje mnenje in ocena o Orofluido izdelkih. 
Pred kar nekaj časa, sem dobila testerje teh izdelkov. Iskreno povedano, sem za to znamko slišala oz. jo takrat testirala prvič, zasledila pa sem, da jo veliko uporabljajo tudi po frizerskih salonih. Po nekaj dnevih uporabe, sem bila 100% da bo ta znamka moj stalni spremljevalec, zato sem si hitro naročila večjo količino izdelkov na www.disim.si, ker sem videla, da imajo vse izdelke te znamke zelo znižane! Vonj me je že takoj, ko sem flaško odprla POPOLNOMA prevzel ker res takooooo zelo diši, sploh ne morem povedati koliko :D Opisala bi ga kot orientalsko - vanilijastega, kakor tudi večina uporabnic. Embalaže so estetsko in klasično oblikovane, kar je tudi po mojem okusu. Mogoče me pri olju moti le odprtina, ker je prevelika za doziranje. Bolje bi bilo če bi bila zraven kakšna pumpica, ampak nič hudega :) Iz embalaže se da lepo nanesti kapljico ali dve olja. (Toliko ga porabim jaz pri eni uporabi). Olje je tako gosto, da se ga ima za kar nekaj časa. Predstavlja mešanico treh naravnih olj (arganovo, laneno ter cyperus olje, v kombinaciji s silikonsko osnovo. Jaz ga nanašam na vlažne lase (torej ko si jih umijem) in samo na konice oz. recimo da nekje od polovice dolžine las navzdol. Olje se zelo lepo razporedi in vpije (ne popolnoma) v lase, ampak jih ne zmasti! Tako da za to ni straha. Lasje imajo po uporabi zelo lep lesk, so mehki, ukrotljivi in zelo dišeči. Vonj je dolgo obstojen, vonja se celo še naslednji dan, mehkoba in vse ostalo pa ostajajo do naslednjega pranja. To obstojnost pa lahko prav tako obdržimo z rednim nanašanjem. 

No zraven pa sem si naročila tudi Orofluido Sahara sprej oz. olje v spreju, zaščita za lase pred soncem in vetrom (spet odličen izdelek za poletje). Vonj je isti kot pri prejšnjem izdelku. Sprej deluje na zunanjo in notranjo zgradbo las, jih zaščiti pred bledenjem barve in jim nudi zaščito pred UVA in UVB žarki. Lasje so po uporabi izjemno mehki, lahki in sijoči. Primeren je za vse tipe las. Nanaša se pa lahko na vlažne kot tudi suhe lase.

Mislim da so izdelki vredni tega denarja, ker se vsebina porablja zelo počasi in kvaliteta je odlična. Si upam trditi, da je to celo ugodno.. Za 12€ (znižano iz 28€) dobimo 160ml Sahara spreja, prav tako pa tudi za 12€ (znižanega iz 32,60€) 100ml Elixir olja.

Izdelke si lahko naročite tukaj, dokler so še znižani : http://bit.ly/1qLdWgB



1 komentar:

  1. elixir imam tudi jaz in se strinjam z vsem, kar si napisala. top of the top :)
    jaz sem ga kupila po tudi "nizki" ceni za 18€, ampak od zdaj naprej ga kupujem na Dišim.si!

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.