Tina's BLOG

četrtek, 19. junij 2014

Parisax

Danes sem preizkušala Parisax francosko kozmetiko, bolj podrobno rdečilo za ustnice :) Izbrala sem nekoliko bolj oranžno in vijolično-roza barvo. Oranžno iščem že dolgo, ker je to poletje must have! :) Sicer sem si podobno naročila pri licila.si - Makeup Revolution, ampak še vseeno ni potegnila na takšno oranžno, kot sem si jo želela jaz. No ta odtenek pa me je zeloooooo pozitivno presenetil, saj je NATANKO takšna barva, kot sem jo hotela! :D Iskreno povedano, jo nosim že cel dan, ker sem tako navdušena in mi vijolične še ni uspelo testirati. No, pa vendar, ni mi dalo miru, da ne spišem objave in mojo oceno delim z vami, čeprav še nisem preizkusila obeh. Verjamem, da me tudi vijoličen odtenek ne bo razočaral, kajti tekstura je enaka tej, le da je barva druga. 
Šminka je zelooooo lepo mazljiva, na ustnicah ostane skozi cel dan! Po nanosu se rahlo posuši, tako da se težje spravi z ustnic. Je zeeloo pigmentirana, tako da je tudi pri tej dovolj samo ena plast nanosa. Vonja nima. Moja ocena tega rdečila je vsekakor 10/10 in ta odtenek bom še naročila, ker imam občutek, da mi ga bo kar hitro zmanjkalo. Izdelki vam za nizko ceno nudijo ugodje najvišjih možnih rezultatov. PARISAX ponuja zelo širok asortiman za profesionalce, vse od stojal, do kovčkov, stojal, čopičev, airbrush setov, umetnih trepalnic ipd.
Naj še poudarim, da kozmetika NI TESTIRANA NA ŽIVALIH, kar pomeni zelo velik plus! :)

Pa še eno presenečenje za bralke mojega bloga! Od danes, pa do 28.06. velja 30% promocijski popust za VSE, katere bi si rade naročile kakšen Parisax izdelek! Popust velja 10 dni! Koda za popust pa je : Tina
Izdelke si oglej na www.parisax.si, lahko pa tudi na Facebooku : Parisax Car Beauty Club

Spremljajte mojo stran še naprej, kjer bom objavila tudi swatch drugega odtenka! :)




2 komentarja:

  1. o res hud odtenek, pravzaprav oba! Sem sedaj zasledila tvoj blog - super stil in lepa punca, pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  2. Živjo, sledim ti že kar nekaj časa, ker res maš top stil itd. saj že sama vse veš :D Zanima me, če bi lahko naredila kakšno objavo o tem, kako si se motivirala za fitnes, kako ti je uspelo da si začela delat na tem vsak dan :) Hvala ti vnaprej!

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.