Tina's BLOG

ponedeljek, 19. maj 2014

secrets for flawless skin

Obrazna koža je najbolj občutljiva, zato jo moramo pravilno negovati in zaščititi. Na našem trgu obstaja na stotine izdelkov, le redki pa so takšni ki res učinkujejo. V tej objavi, vam bom predstavila moje tri najljubše izdelke, kateri mi pomagajo do popolne kože :) Opisala pa vam bom tudi, kakšne probleme sem imela prej z njo.

Do pred kakšnimi tremi meseci, je bila moja koža na obrazu grozna. Ker seveda uporabljam ličila, sem si jo s tem tudi uničila, ker nikoli nisem uporabljala pravilne podlage, krem za zaščito itd. Imela sem manjše mozoljčke, kateri so se seveda opazili tudi čez puder ali korektor. Skoraj vedno sem imela rdečice in madeže. Ker sem jo tako ''preobremenila'' z ličili, je sčasoma postala tudi kar suha. Ko sem nanesla puder, so se mi madeži poznali še bolj, tam kjer je bila koža suha. Začela se mi je tudi lupiti. Skratka, bila je grozna! Ni imela nikakršnega sijaja, kje šele svilnatega občutka ali mehkobe. Nisem več vedela, ali naj sploh nanašam puder ali ne, ker je bila v obeh primerih grozna. Preizkusila sem kar nekaj izdelkov, ampak mi žal nobeden ni ustrezal. Nekaj časa nazaj, sem preizkusila SORAYA kremno podlago za ličila. 
Odločila sem se, da najprej poskusim s tem in če me bo prepričala, preizkusim še ostale izdelke. Mogoče ste zasledili prvo objavico o tej kremni podlagi, drugače pa si jo lahko ogledate (tukaj). No to kremno podlago sem začela uporabljati marca in priznam, da sem razliko čutila že po prvem nanosu, kar sem zapisala tudi v prvi objavi. Bila je zelooooo gladka in ne več tako zategnjena in suha! Uporabljam jo še vedno in kmalu bom morala naročiti novo. To kremno podlago nanašam pred ličenjem. Pred kratkim, pa sem se odločila, da začnem še z uporabo Soraya vlažilne kreme So Pretty katera je zasnovana prav za mlado kožo, predvsem za normalno in suho :) Uporablja se lahko tudi kot podlaga za ličila. Jaz jo nanesem takoj zjutraj ko se zbudim (imam to navado, da si zjutraj vedno očistim obraz poleg vode tudi z brezalkoholnim tonikom, nato pa nanesem to vlažilno kremico.) Dovolj je enkrat na dan, če jo uporabljate vsakodnevno. Krema kožo navlaži in gladi, se zelo hitro in popolnoma vpije, kar je pri meni zelo pomembno. Skrbim pa tudi za vsakodnevno čiščenje s Soraya brezalkoholnim tonikom,
za vse tipe kože. Tudi s toniki nisem nikoli imela sreče, saj so skoraj vsi vsebovali alkohol, kar mi je kožo še bolj izsušilo, imeli so zelo močan vonj, ali pa so me po njem vedno pekle oči, kar je povzročilo solze in koža se mi je spet izsušila.. Po uporabi tega tonika, pa je moja koža odlično navlažena, me ne peče in ne srbi, hkrati pa zelo prijetno osveži! Uporabljam ga dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Seveda je pomembno, če vsak dan nosite ličila da si jih zvečer VEDNO OČISTIITE, ker poleg ličil čez noč na koži puščate tudi umazanijo, katera se je nabrala čez dan. Posledica pa so zaprte pore, hitrejši pojav gub, mozoljčki.. Odkar uporabljam te tri izdelke, sploh ne nanašam več pudra oz. ličil, ker je moja koža tako zelo lepa, da mi jo je škoda kvariti, zato jih nanašam samo ko grem ven. Čutim da koža diha, je bolj prožna in mehka! Naj vam nikdar ne bo škoda dati malo več denarja, za kakovostne izdelke, kateri vplivajo na vašo kožo! Privoščite ji le najboljše. Vsem, ki imate kakršnekoli težave s kožo,iz srcaaaaaaaaaa priporočam Soraya izdelke!! so zelo zelo zelooooo kakovostni in učinkoviti, prav tako pa so cene dostopne vsem! Če ne veste kateri izdelek je najbolj primeren za vas, lahko tudi kontaktirate zaposlene, jim opišete kakšna je vaša koža in oni vam bodo znali svetovati, kaj je najbolj primerno za vas. Tudi meni so pomagali in res sem jim hvaležna. 

Spodaj si še oglej mojo fotografijo POPOLNOMA BREZ LIČIL!! urejene imam samo obrvi :) Fotka je bila posneta, preden sem šla ven. Pod njo pa je fotka z ličili.

Tukaj pa še 10 skrivnosti do lepe kože:
- Kožo očisti dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer)
- Uporabljajte tonik za obnovo pH kože.
- Vsaj enkrat tedensko, koži privoščite piling.
- Uporabljajte kremo, primerno za svoj tip kože
- Pri izpostavljanju na soncu, uporabljajte zaščitni faktor
- Kožo navlažite vsak dan!
- Starost in tip kože sta pri izbiri kozmetike bistveni
- Pij dovolj vode, če imaš probleme s kožo zaradi prehrane, pazi na prehrano
- Tudi fizična aktivnost pomaga pri lepši koži
- Smej se! Nasmeh je najlepše ličilo, katerega lahko nosiš! :)

Vse izdelke si lahko ogledaš na SORAYA.SI

8 komentarjev:

  1. Super članek. Si prepričala, sem šla še malo pod komentarje na strani gledat pa so same pohvale, tako da sem kar naročila (pa še eno za mamico :P).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe super si! Bos videla da te bodo izdelki prepricali se bolj! Javi se kako bos zadovoljna :) in prijetno uporabo ti zelim!

      Izbriši
  2. Hojlaa zanima me ce si kdaj imela tezave s podocnjako in kako si to odpravila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla! Na srečo nisem imela nikoli teh težav. Jih ima pa moja kolegica in jih ODLIČNO prekrije s Catrice concealer paletko (tistim vmesnim nude odtenkom) :)

      Izbriši
    2. Evo kupila paletko, upam da bo tudi meni pomagala:))

      Izbriši
  3. Zanima me ce si kdaj imela tezave s podocnjaki in kako si jih odpravila?:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanima me s katero kremo lahko nadomestim to Sorayino kremo pretty za vecji obstoj ličil, ker so mi pri Sorayi rekli da te kreme pretty ne bo več..?

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanima me s katero kremo lahko nadomestim to Sorayino kremo pretty za vecji obstoj ličil, ker so mi pri Sorayi rekli da te kreme pretty ne bo več..?

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.