Tina's BLOG

četrtek, 8. maj 2014

ChiliLili

Še en kos nakita več. Nekaj posebnega! Da ne nosim ves čas samo kovinskih zapestnic in podobno, sem si tokrat izbrala zapestnico iz usnja, katero krasijo zlati srčki. Barva zapestnice je oranžna (v svoji zbirki še nimam te barve, zato mi je še posebej všeč). Top izbira za letošnjo pomlad in poletje :) Navije se okrog roke, je mehka in povrhu vsega zelo lepa! ChiliLili spletna trgovinica vam ponuja več modnih dodatkov kot so, zapestnice, verižice, prstani, uhani, pod rubriko ostalo pa najdete broške :) Vsak kos je po svoje zelo lep, tudi sama sem se zelo težko odločila kaj bi imela. Trgovinica je še bolj ''frišna'', jim pa že lahko sledite na facebooku, ter nakup opravite v njihovi spletni trgovini www.chililili.com.





Pssssst! Za vse moje bralke, pa imam še posebno presenečenje in sicer 25% popust, pri nakupu kateregakoli artikla! :) V zadnjem koraku naročila, vtipkajte promocijsko kodo : tinabarros in že se bo znesek odštel! Sedaj pa hitro v ''shopping'' ;)


9 komentarjev:

  1. hoj! vidim,da imaš vedno popolne obrvi zato bi te lepo prosila če bi lahko nardila kakšne fotke oz objavo kako jih urediti... bi šlo?

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. A ti kaj treniraš, ker imaš tako dobro postavo? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljena!

    Kje si kupila tole verižico? Čudovita je :)
    Lp!

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene pa zanima, kje si kupila rožasto crop majico? ful je lušna :)
    http://lookbeyondbeauty.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lep top, tudi druge tvoje objave so super :))

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.