Tina's BLOG

četrtek, 17. april 2014

Mia's Italy


No, pa smo jih dočakali tudi pri nas! :) Po doooolgem čakanju, sem jo dobila tudi jaz. Čakala, ampak dočakala čudovito Mia's bianco love boat zapestnico. MIA's, mlada blagovna znamka, ki je nastala iz strasi in ustvarjalnosti oblikovalke Alessie Novelli  ter Gianpaola Pastra, napoveduje barvito in trendovsko poletje.

Belo sem si rezervirala že en mesec nazaj, ker se bliža poletje, sama pa imam že kar temen ten in bo zapestnica lepo izpostavljena in v središču pozornosti na mojem zapestju :P Na "frišno" je online tudi njihova spletna trgovinica, kjer si lahko ogledate še ostale izdelke in tako najhitreje opravite nakup kar iz stola. (www.miasitaly.si)

MIA’s izdelki so trenutno na voljo v Italiji, Španiji, UK, Braziliji, Miamiju. Nosijo jih številne znane osebnosti, pojavili so se že v različnih modnih medijih (Vogue, Glamur,Marie Claire, Style papers…), modnih blogih, februarja 2014 so bili predstavljeni tudi na Fashion Weeku v Milanu itd. 

Paradni izelek MIA’s kolekcije je linija zapestnic “Love Boat, katera je v letu 2013 samo v Italiji prodala preko 150.000 kosov: Made in Italy zapestnica, ki je izkjučno ročno delo, je sestavljena iz vrvice pletene v posebne vozle. Zapestnico se lahko poljubno zatisne, zato se prilega vsakemu zapestju. Simbolično sidro v barvi emajliranega zlata ali starinskega saten srebra deluje kot sponka za pritrditev zapestnice.

Vse ostale izdelke si lahko ogledate na www.miasitaly.si. Barvna paleta je res bogata, od pastelnih, temnih, svetlih pa vse do neonskih barv. Sama se pravkar odločam za nakup neonske, ampak še nisem prepričana za katero barvo se bom odločila ( izbira je res zelo zelo pestra!! ) Ker so tako zelo 'lušne', mislim, da bi moralo imeti vsako dekle, vsaj eno! :D





3 komentarji:

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.