Tina's BLOG

petek, 4. maj 2018

Crikvenica apartment

Danes pišem objavo o apartmaju v Crikvenici, ker sem dobila kar nekaj sporočil od tistih ki me spremljate tudi na instagramu in ste videli moje storyje, v katerem apartmaju se nahajamo ker je bil res zelo velik in zelo lep.

Ogledalo na hodniku je bilo zelo dobrodošlo za selfije :D

Bili smo v aparmatju Marko Antonio
Apartma smo našli in plačali preko bookinga. Iskali smo nekaj večjega, lepo opremljenega in blizu centra, tako da nam je ta nekako najbolj padel v oči. Apartma je na novo opremljen, ima tri spalnice z zakonskimi posteljami, dnevno (sedežna katera se razvleče), dve kopalnici - ena je malo večja od druge; obe pa sta zelo lepi, veliko kuhinjo z jedilnico, zelo veliko teraso, na katero se pride iz dnevne in iz dveh spalnic in tudi prostor v katerem je pralni stroj ter stojalo za sušenje oblačil. 


Na terasi je tudi zelo velika miza s stoli, pogled pa je uperjen direkt na morje, tako da je zjutraj in zvečer prav užitek sedeti zunaj :) Prav tako se na hodniku nahaja velika omara z ogledalom, v katero lahko zložite svojo prtljago, omare pa se nahajajo tudi v vsaki spalnici. Vsaka soba ima svojo televizijo, v dnevni sobi pa je velika plazma. Hišni ljubljenčki žal niso dovoljeni.


Od centra je apartma oddaljen približno za 10min hoje.

Če se odpravljate v ta apartma, Vam svetujem da s seboj mogoče vzamete kakšno ponev v primeru da boste npr. pekli palačinke ker mislim da je to edina stvar ki manjka. Načeloma pa lahko v njem najdete prav vse potrebno.
Apartma je v živo veliko lepši, kot na fotografijah ki jih vidite na bookingu. Mi smo bili res zelo zadovoljni in če še bomo šli v Crikvenico, bomo zagotovo šli v ta apartma.

Po treh dneh pa smo se selili v kamp Ježevac na Krku v mobilne hiške. Te zanima kakšne izkušnje pa smo imeli tam?

Če imate zame še kakršnokoli vprašanje, mi ga lahko pošljete v zasebno sporočilo :)
Spodaj pa Vas čakajo fotografije apartmaja.




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.