Tina's BLOG

ponedeljek, 10. december 2018

Kokosove kroglice s proteini

Obožujem kokosove kroglice že od malega. Letos sem prvič delala malo bolj zdrave kot ponavadi.

Uporabila sem arašidovo maslo (50 g), Mleko 0,5% (40 g), temna čokolada, 85% (50 g), ovseni kosmiči (60 g), proteini.si natural whey (25 g) in kokos v prahu.

Najprej stopimo 50g temne čokolade in arašidovo maslo (tri žlice), ter 6 jedilnih žlic mleka ter zmešamo skupaj. Ko je vse skupaj stopljeno, dodamo mlete ovsene kosmiče in mešamo da dobimo lepo zmes. Preden začneš z izdelavo kroglic, si malo zmoči roke, da se ti zmes ne bo lepila na roke. Za prb. isto velikost kroglic si lahko pomagaš z jedilno žlico. Ko so kroglice narejene jih pomočiš v kokos, položiš na pladenj in daš v hladilnik da se lepo ohladijo in tadaaaa :)





Zakaj sem uporabila 100% naravne beljakovine sirotke?

 Izdelek 100% Natural Whey Protein vsebuje mešanico koncentrata in izolata beljakovin sirotke, ki se uvrščata med najkakovostnejše beljakovinske vire. Izdelek je popolnoma brez dodanih umetnih sladil, arom in barvil.
Beljakovine so izjemno pomembne za normalno delovanje človeškega telesa. Pomembno prispevajo k rasti in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Priporočen dnevni vnos beljakovin znaša 2-3g/kg telesne mase.
Prednosti: 100% naravne, z dodanimi prebavnimi encimi, za boljšo absorpcijo, brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa, brez glutena, slajene s Stevio, v priročnem 500g pakiranju (dobiš jih v vseh Proteini.si shopih, KLIK: na spletu in tudi v Lidlu).
Arašidovo maslo pa sem uporabila prav tako od BATTERY-ja katerega dobiš v Proteini.si shopih ali na spletu www.proteini.si. Vsebujejo visok delež beljakovin in vlaknin, brez dodane soli, sladkorja, palmovega olja in brez dodanih konzervansov.

Vsi, ki jih boste delali, podelite z menoj fotke :)


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.