Tina's BLOG

nedelja, 30. avgust 2015

Freedom Makeup

Hejla še enkrat! :)

No tako, sedaj se pa že bolj trudim s ponovnim pisanjem objavic. Danes bi vam rada predstavila novo kozmetično znamko na našem trgu, oz. bolj podrobno na spletni strani www.licila.si. Rekla bi, da se lahko primerja s sedaj že bolj znano Makeup Revolution znamko. Tudi cenovni rang obeh znamk se giblje nekje v istih cenah. Kaj pa kvaliteta in nanos?

V paketku sem dobila paleto korektorjev, paletko za urejanje obrvi in tekočo šminko Pro Melts.
Najbolj sem se razveselila paletke korektorjev, ker obožuuuuujem contouring & highlighting metodo ličenja in vedno ko se odpravljam ven, ne grem brez nje :D Do sedaj sem vedno uporabljala Anastasia Beverly Hills contour kit, kateri me je res navdušil! (Dobiš ga tudi na licila.si no sicer pa vam več o tej paletki lahko napišem naslednjič.) Grem k bistvu.. Ta paleta je kremne strukture in priznam, da s takšnim nanosom še nimam nekih izkušenj. Zdelo se mi je da je nanos veliko lažji s kremnimi korektorji, ampak ni - vsaj meni. 

Včeraj sem najprej nanesla podlago, nato osvetlila predele obraza kjer mora biti osvetljen (za to uporabljam L'orealov tekoči True Match korektor v odtenku Ivory Beige (NAJBOLJŠI!) nato pa začela s temnenjem obraza. Za to sem uporabila čopič.. in prvi korak je izgledal nekako takole.. (Vedno ko si nanašam podlago se počutim kot neko platno in otrok ki po njem čečka s temperami.. Pa še čopič držim v rokah.. grozno) :D
 Po končanem nanosu, vse skupaj pustim približno 1 minutko, da se malo posuši, ker če takoj ''zblendaš'' se odtenki razgubijo in sploh ni razločno kje bi moralo biti osvetljeno in kje potemnjeno, ker je vse skupaj še preveč tekoče. 

Za blendanje najraje uporabljam gobico, ker korektor potapkam in ga ne vlečem, tako da barva še vedno ostane ampak linije niso tako zelo očitne kot prej. Pri ličnicah pa se poslužujem čopiča. No tukaj sem imela malo težav.. Ker še nimam nekih izkušenj s kremnimi korektorji, sem ga težko enakomerno razmazala (mislim pri ličnicah), tako da končni rezultat ni bil takšen kot bi moral biti, oz. ne tako izrazit ker sem na koncu vse skupaj že preveč zblendala (grrrr) :D
Za obrvi načeloma uporabljam Essence eyebrow pencil v najtemnejšem odtenku, danes pa sem preizkusila tole eyebrow paletko, ampak še vseeno sem detajle popravila s svinčnikom. Paletka je sicer res super in obstojna prav tako pigmentirana, priporočam jo vsem katere za oblikovanje obrvi uporabljate paletko, ampak jaz bom ostala pri svinčniku :) Nekako sem navajena na ta način, vedno pa dopolnim samo detajle ker imam srečo da so moje obrvi goste in ne potrebujem veliko da so v pravem stanju, kar pa se mi zdi da s paletko težko dosežeš oz. je bolj natančno s svinčnikom.

No pa še slavna tekoča šminka. Preleeeeeeeeeep odtenek!
Se strinjaš? Pravi za jesen! Tudi nanos je dovolj že samo eden ker je pigmentacija res odlična! Nanos zelo gladek, tudi obstojnost je super! 
Ker pa jaz ne bi bila jaz če ne bi vedno nekaj našla.. Edina stvar katera me moti, je ta da ni mat oz. da se sveti. Res sem že tako navajena na te mat lip glosse, da se teh svetlečih popolnoma izogibam. Enkrat sem že pisala kako dosežeš mat učinek pri glossih, kljub temu da so svetleči in lepljivi.. Enostavno čez gloss naneseš matirni puder in že imaš mat gloss! Tako da jo bom prav gotovo še velikokrat uporabila. 

Še dobro da obstajajo razne fore :D

Kaj pa ti meniš? Meni se še vseeno zdi da mi zaenkrat nekako bolj leži ustvarjanje contouring and highlighting looka z Anastasia Beverly Hills paletko. Vaja dela mojstra pravijo.

Na spodnji fotografiji si lahko ogledaš look narejen z Anastaiino paleto:

Zgoraj omenjene Freedom Makeup izdelke pa si lahko naročiš tukaj:

Do konca oktobra pa lahko koristiš 15% popust na celotno znamko Freedom Makeup s kodo : 
FREEDOM MAKEUP

What's coming next?
V naslednji objavi, boš lahko prebrala nekaj o moji prehrani.

2 komentarja:

  1. Ta paletka za obrvi je identicna revolusnovi paletki.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super blog :) fuuul si top na slikcah ;)

    lp, Anja

    OdgovoriIzbriši

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.