Tina's BLOG

petek, 25. oktober 2013

Suivez-moi

»Sledi mi v sanje in zaupala ti bom svoje skrivnosti …«
nam prišepetava muza letošnje jesensko-zimske kolekcije naravne dekorativne kozmetike Couleur Caramel, ki je ta teden prišla na prodajna mesta.
 
Couleur Caramel je edina dekorativna kozmetika, katero uporabljajo svetovno znane zvezdnice, kakor tudi vse ostale sodobne ženske, ki prisegajo na naravne učinkovine. Gre za vrhunsko, certificirano, visokokakovostno dekorativno kozmetiko, ki zadovolji želje po lepih barvah in daljši obstojnosti ter hkrati zadovolji trende naravne kozmetike z organskimi sestavinami.
 
Sama, pa imam to čast, da sem ena izmed prvih, katere bodo preizkusile novo kolekcijo jesen-zima. Dobila sem paketek, v katerem so bile zbrane senčke, rdečilo za lička, kremno črtalo, vlažilni puder hydrocoton in za še dodatno veselje in navdih po ličenju magnetno škatlico za ličila, katera vsebuje tudi ogledalo :) Vsi izdelki so seveda 100% naravna in okolju prijazna. Temelji na naravnih in ekološko pridelanih sestavinah. Ne vsebuje mineralnih olj, PEG in parabenov, in tudi embalaža je okolju prijazna iz razgradljivih materialov.
 
Vse njihove ostale izdelke si lahko ogledate in naročite tukaj: http://www.sensilab.si/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Iskreno, se najbolj veselim uporabe pudra, ker mi večina ne ustreza, ali so premastni in brez mat učinka, tisti, ki so odišavljeni pa mi izsušijo kožo. Uporabljala sem Dior-jevega, kateri je sicer super, ampak, ker je moja poletna barva že zbledela, je tudi puder šel v pozabo, saj je pretemen za uskladitev z barvo moje kože.
 
Za zanimivost, naj vam še povem, da je bila vrhunska naravna kozmetika Couleur Caramel letos uradni pokrovitelj ličenja na Fashion Week-u.
 
Slika iz backstaga vizažistke Maje Šušnjara, katera je bila voditeljica ekipe umetnikov ličenja.
( vir Facebook Couleur Caramel Slovenija )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

7 komentarjev:

Post a comment. All inappropriate comments will be removed.